10% korting

Overnachten Erve Ensink Schoonebeek
Sluit venster x

Voor Erve Ensink in Erve Ensink te Schoonebeek kunt u telefonisch reserveren via 06 18 91 49 17 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Erve Ensink

Erve Ensink is een karakteristieke agrarische schuur in het Drentse Schoonebeek en is gelegen in het Internationaal Natuurpark Bourtanger Moor/Bargerveen.

De schuur ligt aan een rustige klinkerweg en is omringd door cultuurhistorisch landschap met monumentale Saksische boerderijen. Gasten van Erve Ensink hebben de voormalige stal en een vrijstaand gebouw, dat tevens eeuwenoud familie-erfgoed is, voor zich alleen. De luxe vakantiewoning biedt ruimte voor zes personen.

Schoonebeek ligt vlakbij de Duitse grens, waardoor Graftschaft Bentheim, Lingen en golfpark Gut Duneburg vlakbij liggen. Met Emmen, met bijbehorend dierenpark, en Coevorden met Plopsa Indoor in de buurt, is er voor het hele gezin veel te beleven.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere prijzen
vanaf 449,- voor een weekend exclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Erve Ensink
Adres: Westersebos 9a, Schoonebeek
Telefoonnummer: 06 18 91 49 17
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust