Gratis

Museum Foam Fotografiemuseum Amsterdam

Foam Fotografiemuseum

Van documentaire tot mode en van historisch tot eigentijds: in fotografiemuseum Foam komt het allemaal aan bod.

Gold and Silver

20 april t/m 10 juni

Halverwege de negentiende eeuw werd de Verenigde staten in de greep gehouden door de goudkoorts. Halverwege de negentiende eeuw migreerden zo'n 300.000 mensen naar Californië in de hoop op rijkdom. Gold and Silver biedt een hedendaagse kijk op die goudkoorts. Door projecties te combineren met originele foto's wordt een onverwachte kijk gegeven op de goudzoekers. Via de rivieren van Californië en de besneeuwde bergtoppen van Yukon volgt u de ambities, dromen en illusies van een hele generatie gelukszoekers.

Over Foam

Dit museum organiseert tentoonstellingen met zowel minder bekende als internationaal bekende fotografen. Het is een plek waar liefhebbers van fotografie, fotografen en anderen uit het vakgebied elkaar ontmoeten en inspireren. Ook buiten het museum organiseert Foam evenementen: op straat, in pop-up galerijen of op tournee in het buitenland.

Informatie

U bespaart € 11,-
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen

Praktische informatie

Locatie: Foam Fotografiemuseum
Adres: Keizersgracht 609, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 551 65 00
Website: www.foam.org

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust