Gratis

Museum Foam Fotografiemuseum Amsterdam

Foam Fotografiemuseum

Van documentaire tot mode en van historisch tot eigentijds: in fotografiemuseum Foam komt het allemaal aan bod.

Structures of Identity - Photography from The Walther Collection

28 juni t/m 29 augustus

Met een portret kan een fotograaf vooroordelen over status, gender en nationaliteit krachtig bevestigen of juist bekritiseren. In deze tentoonstelling ziet u werk van fotografen met diverse achtergronden, uit verschillende tijden die zich daarmee bezighouden. Met hun portretten onderzoeken ze de relatie tussen hoe de geportretteerde zichzelf ziet en hoe anderen hem zien. In deze tentoonstelling ziet u onder andere een selectie uit de fameuze collectie van de Duits-Amerikaanse verzamelaar Artur Walther en werk van bijvoorbeeld Richard Avedon en Zanele Muholi.

Over Foam

Dit museum organiseert tentoonstellingen met zowel (internationaal) bekende als minder bekende fotografen. Het is een plek waar liefhebbers van fotografie, fotografen en anderen uit het vakgebied elkaar ontmoeten en inspireren. Ook buiten het museum organiseert Foam evenementen: op straat, in pop-up galerijen of op tournee in het buitenland.

Informatie

U bespaart € 11,-
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Beeld: Yto Barrada

Praktische informatie

Locatie: Foam Fotografiemuseum
Adres: Keizersgracht 609, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 551 65 00
Website: www.foam.org

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust