10% korting

Overnachten Fort Resort Beemster Zuidoostbeemster
Sluit venster x

Voor Fort Resort Beemster in Fort Resort Beemster te Zuidoostbeemster kunt u telefonisch reserveren via 0299 68 22 00 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Fort Resort Beemster

Fort Resort Beemster ligt in de Beemsterpolder en is Unesco Werelderfgoed. Dit fort maakt deel uit van de stelling van Amsterdam, nu een verzameling historische monumenten.

Fort Resort Beemster werd in 1912 gerealiseerd en in 1918 in gebruik genomen als militair huis voor arrestanten van de krijgsraad. De jaren daarna was de vesting vooral als gevangenis in gebruik. Na een grondige renovatie in 2011 huist het sindsdien een unieke sauna, spa, wellness, hotel en restaurant.

De Beemsterpolder heeft veel moois te bieden. Op de fiets of te voet kunt u het typische Noord-Hollandse landschap verkennen en prachtige stolpboerderijen bekijken. De beroemde vissersdorpen Edam en Volendam liggen vlakbij. Ook steden als Alkmaar en Amsterdam zijn goed te bereiken.

Ook het beschermde natuurgebied de Eilandspolder is een bezoek waard. Dit gebied heeft een oppervlakte van 1950 hectare en bestaat voor een kwart uit water. U kunt hier ook het water op en met kano of fluisterboot door historische wateren varen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u
10% korting op de reguliere kamerprijzen vanaf € 135,- voor twee personen per nacht inclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Fort Resort Beemster
Adres: Nekkerweg 24, Zuidoostbeemster
Telefoonnummer: 0299 68 22 00
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust