Gratis

Museum Fotomuseum Den Haag Den Haag

Fotomuseum Den Haag

Het Fotomuseum Den Haag is jongste museale instelling voor fotografie in Nederland. Het museum is onderdeel van het Gemeentemuseum Den Haag. 

Generation Wealth

15 september t/m 3 februari

Generation Wealth gaat niet over de rijken der aarde, maar over het brandende verlangen naar meer. Voor sommigen is het hebben van gouden handtassen, glimmende sportauto’s, fonkelende juwelen, luxueuze villa’s zo belangrijk voor hun identiteit, dat ze zelfs zo ver gaan een flitsende auto te huren om er op Instagram mee te kunnen pronken. De Amerikaanse fotograaf en filmmaker Lauren Greenfield houdt zich al 25 jaar bezig met het thema ‘rijkdom’ en portretteert zowel de rich and famous als mensen die er alles aan doen om dit uit te stralen. Fotomuseum Den Haag toont dit najaar het eerste grote overzicht van Greenfields werk. Het omvat naast meer dan 200 fotowerken ook diverse korte films. 

Over het Fotomuseum Den Haag

In het Fotomuseum Den Haag ziet u tentoonstellingen over de meest uiteenlopende perioden, disciplines en genres van de fotogeschiedenis. Door deze brede aanpak – nationaal en internationaal, klassiek en hedendaags, zwart-wit en kleur, toegepast en autonoom – kunt u zich elke keer weer laten verrassen door het gevarieerde en hoogwaardige tentoonstellingsprogramma.

Informatie

U bespaart € 10,- per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Overige info Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen
U hoeft niet langs de kassa, maar kan gelijk doorlopen

Beeld: Xue Qiwen (43) in haar appartement in Shanghai dat is ingericht met meubels van haar favoriete merk Versace, 2005 © Lauren Greenfield / Fotomuseum Den Haag.

Praktische informatie

Locatie: Fotomuseum Den Haag
Adres: Stadhouderslaan 43, Den Haag
Telefoonnummer: 070 33 811 44
Website: www.fotomuseumdenhaag.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust