2 PERSONEN GRATIS

Museum Frans Hals Museum Haarlem

Frans Hals Museum

In het Frans Hals Museum worden oude meesters en hedendaagse kunst op verrassende wijze naast elkaar getoond.

Frans Hals en de Modernen

13 oktober 2018 t/m 24 februari 2019 

Van Manet tot Van Gogh, stuk voor stuk waren de late 19e-eeuwse kunstenaars zeer onder de indruk van Frans Hals. In de tentoonstelling Frans Hals en de Modernen worden de schilderijen van de wereldberoemde 17e-eeuwse portretschilder gepresenteerd naast reacties op zijn werk van verschillende impressionisten. Met meer dan 80 schilderijen toont de tentoonstelling de enorme invloed van Hals op de schilderkunst en zet zijn vakmanschap nog eens in de spotlight.

Over het Frans Hals Museum

Het Frans Hals Museum en De Hallen Haarlem zijn getrouwd! In het vernieuwde museum ziet u een veelzijdig, kleurrijk en onverwacht tentoonstellingsprogramma. Door de unieke collectie met zowel 17e-eeuwse kunst als scherpe selectie hedendaagse kunst, kan het museum het erfgoed van het verleden en de toekomst samenbrengen. In het museum is tevens de grootste verzameling schilderijen van Frans Hals ter wereld te zien.

Bestelinformatie

U bespaart € 23,- op de entree
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let op 2 personen gratis-actie is geldig t/m 24 februari 2019
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Praktische informatie

Locatie: Frans Hals Museum
Adres: Groot Heiligland 62, Haarlem
Telefoonnummer: 023 511 57 75
Website: www.franshalsmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust