2 PERSONEN GRATIS

Museum Frans Hals Museum Haarlem

Frans Hals Museum

Bestel nu een combiticket om Teylers Museum en Frans Hals Museum met twee personen gratis te bezoeken.


In het Frans Hals Museum worden oude meesters en hedendaagse kunst op verrassende wijze naast elkaar getoond.

Rendez-Vous met Frans Hals

30 maart t/m 30 september

Ter ere van het vernieuwde Frans Hals Museum staat in Rendez-Vous met Frans Hals de ontmoeting tussen ‘huismeester’ Frans Hals en hedendaagse kunstenaars en kunstkenners centraal. Originele en ‘imaginaire’ schilderijen van Frans Hals zijn het startpunt. Schilders en fotografen, conservatoren en kunsthistorici reageren op eigenzinnige manieren op deze schilderijen van de Haarlemse meesterschilder. Nu hangen ze naast elkaar in het vernieuwde museum.  

Over het Frans Hals Museum

Het Frans Hals Museum en De Hallen Haarlem zijn getrouwd! In het vernieuwde museum ziet u een veelzijdig, kleurrijk en onverwacht tentoonstellingsprogramma. Door de unieke collectie met zowel 17e-eeuwse kunst als scherpe selectie hedendaagse kunst, kan het museum het erfgoed van het verleden en de toekomst samenbrengen. In het museum is tevens de grootste verzameling schilderijen van Frans Hals ter wereld te zien.

Bestelinformatie

U bespaart € 23,-
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let op vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen

Praktische informatie

Locatie: Frans Hals Museum
Adres: Groot Heiligland 62, Haarlem
Telefoonnummer: 023 511 57 75
Website: www.franshalsmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust