Kans Op

Dierenpark Apenheul Apeldoorn 19 mei - 20 mei

Gaat u aapjes kijken?

Komt u met ons aapjes kijken? U kunt gratis kans maken op 4 tickets voor Apenheul, voor zaterdag 19 of zondag 20 mei!

Altijd apen van dichtbij willen zien? Dan is een bezoek aan de Apenheul zeker de moeite waard. Tussen het groen loopt meer dan de helft van de apen los tussen de bezoekers. Met de handige spottips in het park hoeft u er niet één te missen. Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de gorilla’s en orang-oetans. Over deze dieren komt u alles te weten tijdens de speciale presentaties in het park.

Ja, ik wil kans maken

Voor deze actie mogen wij 1162 winnaars blij maken met 4 kaarten voor de Apenheul, met een waarde van € 21,50 per kaart, dus een waarde van €  86,- per winnaar. De actie loopt van vrijdag 4 mei 2018 tot en met donderdag 10 mei 2018 23.59 uur. Winnaars ontvangen uiterlijk maandag 14 mei bericht. U kunt kiezen of u kans wilt maken op kaarten voor zaterdag 19 mei, kaarten voor zondag 20 mei, of dat u geen voorkeur heeft voor een van deze twee dagen. U kunt per VIP-KAARTnummer één keer meedoen aan deze actie en vóór één van de opties kiezen. Later uw keuze wijzigen is helaas niet mogelijk en kaarten zijn niet omwisselbaar voor geld of tegoedbonnen. Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.

Let op! Deze actie is alleen bestemd voor deelnemers van de BankGiro Loterij. Kaarten zijn alleen geldig in combinatie met een geldige persoonlijke VIP-KAART. Uw VIP-KAART wordt gecontroleerd bij het ontvangst in de Apenheul.

Praktische informatie

Wat: Gaat u aapjes kijken?
Waar: Apenheul, Apeldoorn, J.C. Wilslaan 21
Wanneer: 19 mei 2018

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust