20% korting

Meer beleven Gemeentegrot Valkenburg
Sluit venster x

Gemeentegrot Valkenburg

Laat u betoveren door de Gemeentegrot! In Valkenburg, of eigenlijk onder Valkenburg, bevindt zich een ronduit fascinerende wereld: een tweeduizend jaar oude mergelgrot, uitgehakt door de Romeinen. Tijdens de Cave Experience leert u alles over de geschiedenis én geniet u van prachtige lichtshows.

De Cave Experience start met een rondleiding per trein of te voet. De verhalen van de gids worden nog interessanter door het mysterieuze onderaardse gangenstelsel. Vervolgens kunt u genieten van twee speciale shows. 'I want my MTV' is een spektakel voor elke muziekliefhebber, waarbij op de metershoge grotwanden uw favoriete videoclips worden geprojecteerd. Voor de kunstliefhebber is er 'Cave Art', met verrassende beelden van kunst door de jaren heen.

De Gemeentegrot is een bijzondere ervaring die niet mag ontbreken aan uw bezoek aan Valkenburg!

Met de Bankgiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op een regulier ticket van € 8,75. Kaarten koopt u aan de kassa, per VIP-kAART kunt u twee kaarten met korting kopen. De korting is niet geldig in juli en augustus. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Gemeentegrot
Adres: Cauberg 4, Valkenburg
Website: www.gemeentegrot.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust