2 PERSONEN GRATIS

Museum Groninger Museum Groningen

Groninger Museum

Aan de rand van de stad Groningen staat het opvallende Groninger Museum. Achter de gouden toren wacht u een collectie die vertelt over de cultuur en geschiedenis van de stad en de provincie.

Chihuly

Vanaf 8 december 2018 t/m 5 mei 2019

Laat u vanaf december betoveren door de sensationele creaties van de wereldberoemde Amerikaanse glaskunstenaar Dale Chihuly. In samenwerking met de Chihuly Studio toont het Groninger Museum 16 uitzonderlijke glasinstallaties, zowel binnen als buiten het museum. De tentoonstelling is de grootste museale expositie van Chihuly in Europa in de afgelopen 20 jaar. Ontdek de bijzondere hoogtepunten uit het oeuvre van de kunstenaar en wees verrast door de wonderlijke en kleurrijke wereld van glaskunst.

Over het Groninger Museum

De cultuur en geschiedenis van de stad en provincie vormen een belangrijk onderdeel van de collectie van het Groninger Museum. Daarnaast biedt het museum een collectie kunst en oudheden en zijn er vernieuwende tentoonstellingen voor een breed publiek te bezoeken. Vergeet tot slot ook vooral niet om naar het bijzondere gebouw zelf te kijken, want alleen daarom al is het Groningermuseum een bezoek waard!

groningen doet mee aan de ns-actie

Bestelinformatie

U bespaart tot € 36,- op de entree
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let op 2 personen gratis-actie is geldig t/m 30 juni 2019
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Nog meer tips voor een dagje Gronigen?

Leuke tips over wat u nog meer kan doen met uw VIP-KAART? Bekijk dan onderstaande video De Gids of lees onze blog met daarin locaties die zeker het bezoeken waard zijn.

Praktische informatie

Locatie: Groninger Museum
Adres: Museumeiland 1, Groningen
Telefoonnummer: 050 366 65 55
Website: www.groningermuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust