10% korting

Overnachten Guesthouse Ensenada Schoondijke
Sluit venster x

Voor Guesthouse Ensenada in Guesthouse Ensenada te Schoondijke kunt u telefonisch reserveren via 0117 4200 75 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Guesthouse Ensenada

De kamers en vertrekken van Guesthouse Ensenada zijn gebouwd in een oude koeienstal en de vroegere graanopslagplaats, de 'graenpesel'. Dit landgoed is al eeuwen in het bezit van de familie van gastheer Robert.

De molen, die het bijzondere decor vormt, dateert uit het midden van de 17e eeuw en werd door vier generaties gebruikt het koren te malen waar de bakkers hun brood van bakten. De molen was in gebruik tot 1963. In 1994 is de molen volledig gerestaureerd in samenwerking met Monumentenzorg.

Ver weg van de drukte van de grote stad, ingeklemd tussen Nederland en België, wacht Ensenada in een onontdekt paradijs. Deze streek wordt vanwege de unieke ligging ook wel ‘landje apart’ genoemd. Zeeuws-Vlaanderen geniet ieder jaar opnieuw van de meeste zonuren van Nederland.

De historische stad Brugge, het mondaine Knokke met haar chique winkels en casino, gezelligheid in Sluis, de culinaire wereldtop met restaurant Oud Sluis met maar liefst drie Michelinsterren en restaurant De Kromme Watergang met één ster en de schoonste stranden van Nederland. Het wacht hier allemaal op slechts een boogscheut afstand.

Het centrum van Brugge kan ook per fiets makkelijk worden bereikt. De gastvrouw, die hier als stadsgids werkt, verzorgt er op verzoek een persoonlijke rondleiding voor haar gasten.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u
10% korting op de reguliere prijs van € 161,- per nacht voor twee personen inclusief uitgebreid streekontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Guesthouse Ensenada
Adres: Lange Heerenstraat 7, Schoondijke
Telefoonnummer: 0117 4200 75
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust