10% korting

Overnachten Herberg De Gouden Leeuw Bronkhorst
Sluit venster x

Voor Herberg De Gouden Leeuw in Herberg De Gouden Leeuw te Bronkhorst kunt u telefonisch reserveren via 0575 45 12 31 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Herberg De Gouden Leeuw

Deze herberg is in één van de oudste en mooiste stadsboerderijen van ons land gevestigd, De Gouden Leeuw in Bronkhorst. Dit is met niet meer dan 150 inwoners het kleinste stadje van Nederland.

Het hele stadje is prachtig gerenoveerd en alle panden zijn als cultureel erfgoed aangemerkt. Zo ligt tegenover de herberg de Slotkapel uit 1345 en daarnaast het Charles Dickens Museum.

De herberg bestond oorspronkelijk uit drie afzonderlijke panden. Het oudste gedeelte stamt uit 1575, was vroeger de burgemeesterswoning en is nu de Heerenkamer. Daarin is ook de Gelagkamer gevestigd, die vroeger deel uitmaakte van de vroegere burgemeesterswoning.

’t Pietshuus, de vroegere rosmolen, is het tweede pand uit 1750. Het derde gebouw is de voormalige stal en dorsvloer genaamd Deel die uit 1650 stamt.

Ook in de omgeving is veel te zien. Zo ligt Hanzestad Zutphen, met haar middeleeuwse centrum, op een steenworp afstand. Paleis Het Loo en het Kröller-Möller Museum zijn beide ook makkelijk te bereiken.

In de omgeving zijn talloze wandel- en fietsroutes te doen langs de rand van de Veluwe.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere kamerprijzen
vanaf 69,- per nacht exclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Herberg De Gouden Leeuw
Adres: Bovenstraat 2, Bronkhorst
Telefoonnummer: 0575 45 12 31
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust