10% korting

Overnachten Herberg de Klomp Viltersen
Sluit venster x

Voor Herberg de Klomp in Herberg de Klomp te Viltersen kunt u telefonisch reserveren via 0529 45 90 00 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Herberg de Klomp

Herberg De Klomp ligt op het landgoed Vilsteren, te vinden in het prachtige Overijssels Vechtdal dat tal van mogelijkheden biedt voor verschillende uitjes.

De authentieke herberg stamt uit 1839 maar is gerenoveerd en inmiddels voorzien van alle moderne gemakken. U slaapt in comfortabele kamers en kunt tevens gebruik maken van een ontspanningsruimte, ultramoderne stoomcabine, infraroodsauna, bubbelbad, massagedouche en zonnehemel.

In de omgeving van Vilsteren is genoeg te beleven. Wandel over het Vechtdalpad of maak een fietstocht naar de zandverstuiving, de Archemerberg of Lemelerberg. Ook Zwolle, Ommen, Dalfsen en Hardenberg zijn goed te bereiken voor een gezellig dagje weg. In de zomer worden Oudhollandse markten en braderieën georganiseerd en is het leuk om een van de attractieparken in de buurt te bezoeken.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere prijzen vanaf € 79,- per kamer per nacht, inclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de pr
ijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Herberg de Klomp
Adres: Vilsterseweg 10 , Viltersen
Telefoonnummer: 0529 45 90 00
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust