2 PERSONEN GRATIS

Museum Hermitage Amsterdam

Hermitage

Actie verlengd: t/m 27 mei kunt u gratis een introducé meenemen.


De Hermitage in Amsterdam is de Nederlandse dependance van de Hermitage in het Russische St. Petersburg. De historische banden tussen beide steden vormen de inspiratie voor dit veelbezochte museum.

Hollandse Meesters - t/m 27 mei

Voor het eerst in haar bestaan haalt de Hermitage Amsterdam vele Hollandse Meesters uit de beroemde collectie in St.-Petersburg naar Nederland. De Keizersvleugel zal in het teken staan van de belangrijkste verzameling Hollandse schilderkunst buiten Nederland. Maar liefst drieënzestig werken van vijftig schilders komen naar Amsterdam. Een buitengewone tentoonstelling, die de schilderijen voor het eerst in driehonderdvijftig jaar weer even ‘thuis’ brengt.


Over de Hermitage

De Hermitage in Amsterdam is de Nederlandse dependance van de Hermitage in het Russische St. Petersburg. In dit museum worden uiteenlopende tentoonstellingen georganiseerd. Over Peter de Grote, de tsaar die Rusland moderniseerde, wereldberoemde impressionisten als Monet en Renoir maar ook over de antieke schatten van de legendarische Zijderoute.

De historische banden tussen Amsterdam en St. Petersburg vormen de inspiratie voor dit veelbezochte museum. De Russische collectie is de basis van de tentoonstelling in Amsterdam. Sinds de opening als klein museum aan de Nieuwe Herengracht in 2004 is de Hermitage uitgegroeid tot een volwaardig museum aan de Amstel.

Bestelinformatie

U bespaart € 25,-
Max. aantal kaarten per VIP-KAART 2
Overige info Enkel toegang tot Hollandse Meesters
Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen


Bestel uw kaartjes hier online, zodat u niet in de rij hoeft te staan. Kies een datum en timeslot. Vervolgens klikt u op Hollandse Meesters BankGiro Loterij VIP-KAART. U krijgt dan uw kaartjes voor het nultarief. Deze kunt u dan meteen laten scannen.


Beeld header: Rembrandt, Jonge vrouw met oorbellen, 1656 © State Hermitage Museum, St Petersburg.
Beeld ankeiler: Pieter Janssens Elinga, Huiskamer, ca. 1665–75 © State Hermitage Museum, St Petersburg.

Praktische informatie

Locatie: Hermitage
Adres: Amstel 51, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 530 87 55
Website: www.hermitage.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust