2 PERSONEN GRATIS

Museum Hermitage Amsterdam

Hermitage

Actie! Tijdens de tentoonstelling Hollandse Meesters (nog t/m 27 mei te bezoeken) kunt u gratis een introducé meenemen.


De Hermitage in Amsterdam is de Nederlandse dependance van de Hermitage in het Russische St. Petersburg. De historische banden tussen beide steden vormen de inspiratie voor dit veelbezochte museum.

Hollandse Meesters - t/m 27 mei

Voor het eerst in haar bestaan haalt de Hermitage Amsterdam vele Hollandse Meesters uit de beroemde collectie in St.-Petersburg naar Nederland. De Keizersvleugel zal in het teken staan van de belangrijkste verzameling Hollandse schilderkunst buiten Nederland. Maar liefst drieënzestig werken van vijftig schilders komen naar Amsterdam. Een buitengewone tentoonstelling, die de schilderijen voor het eerst in driehonderdvijftig jaar weer even ‘thuis’ brengt.


Over de Hermitage

De Hermitage in Amsterdam is de Nederlandse dependance van de Hermitage in het Russische St. Petersburg. De historische banden tussen beide steden vormen de inspiratie voor dit museum. In uiteenlopende tentoonstellingen leert u zoal over Peter de Grote, de tsaar die Rusland moderniseerde, wereldberoemde impressionisten als Monet en Renoir maar ook over de antieke schatten van de legendarische Zijderoute.

Bestelinformatie

U bespaart € 25,-
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Overige info Enkel toegang tot Hollandse Meesters
Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen

Bestel uw kaartjes hier online, zodat u niet in de rij hoeft te staan. Kies een datum en timeslot. Vervolgens klikt u op Hollandse Meesters BankGiro Loterij VIP-KAART. U krijgt dan uw kaartjes voor het nultarief. Deze kunt u dan meteen laten scannen.

In de laatste week, van 19 t/m 27 mei, is de tentoonstelling Hollandse Meesters tot 22.00 uur open!


Beeld header: Rembrandt, Jonge vrouw met oorbellen, 1656 © State Hermitage Museum, St Petersburg.
Beeld ankeiler: Pieter Janssens Elinga, Huiskamer, ca. 1665–75 © State Hermitage Museum, St Petersburg.

Praktische informatie

Locatie: Hermitage
Adres: Amstel 51, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 530 87 55
Website: www.hermitage.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust