10% korting

Overnachten Het Buytenhof Zweelo
Sluit venster x

Voor Het Buytenhof in Het Buytenhof te Zweelo kunt u telefonisch reserveren via 0591 37 72 50 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Het Buytenhof

Boerderij Het Buytenhof in Zweelo stamt uit 1906. Het verhaal gaat dat de veeboerderij destijds op een verhoging moest komen, omdat dat zo deftig stond. Boeren die met paard en wagen grond kwamen leveren, kregen als beloning een jenevertje. Zo werd er genoeg grond verzameld voor de verhoging.

Het Buytenhof wordt omgeven door een grote landelijke tuin met majestueuze beuken en eiken. Er is een grote natuurlijke vijver en er zijn diverse terrassen. Het Drentse landschap strekt zich uit daarbuiten. In de provincie kunt u rust en ruimte vinden.

De gemeente Zweelo probeert historische panden zoveel mogelijk in stand te houden. Zo is de 750 jaar oude kerk die ooit door Vincent van Gogh is vereeuwigd zeer de moeite waard.

Er is op culinair gebied ook veel lekkers in de omgeving, van een herberg met goede keuken tot met Michelinster bekroonde restaurants.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere kamerprijzen
vanaf  95,- per nacht voor twee personen inclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Het Buytenhof
Adres: Hoofdstraat 24, Zweelo
Telefoonnummer: 0591 37 72 50
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust