GRATIS

Museum Het Noordbrabants Museum 's-Hertogenbosch

Het Noordbrabants Museum

Het Noordbrabants Museum vertelt het verhaal van Zuid-Nederland. Met een collectie van meer dan 27.000 objecten krijgt de bezoeker een beeld van de prehistorie tot vandaag.

A Chinese Journey - The Sigg Collection

17 maart t/m 8 juli

Aanschouw de veelzijdige Chinese kunstproductie van de afgelopen tien jaar! U ziet kunstenaars met een interesse voor de eigen tradities en spiritualiteit en kunstenaars die reflecteren op het hedendaagse China en zijn politiek-maatschappelijke problemen. De tentoonstelling biedt een exotische mix van schilderijen, tekeningen, foto’s, sculpturen en video-installaties: verspreid over vijf zalen van het museum ziet u werken van 30 kunstenaars, waaronder Zhao Bandi, Feng Mengbo en de wereldberoemde Ai Weiwei. Zo ziet u een replica van het Griekse beeld Venus van Milo. En dan niet zomaar een replica, maar één gemaakt van pandapoep.

Over het Noordbrabants Museum

Hier wordt het verhaal van Zuid-Nederland verteld. Met een collectie van meer dan 27.000 objecten krijgt de bezoeker een beeld van de prehistorie tot vandaag. Van schilderijen, interieurs en aardewerk tot beeldende kunst en een historische maquette van de stad: het is allemaal te zien in dit museum.

Meer beleven in Noord Brabant?

Leuke tips over wat u nog meer kan doen met uw VIP-KAART? Bekijk dan onderstaande video De Gids of lees onze blog met daarin locaties die zeker het bezoeken waard zijn.

Bestelinformatie

U bespaart € 12,- per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Overige info Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen

Praktische informatie

Locatie: Het Noordbrabants Museum
Adres: Verwersstraat 41, 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073 687 78 77
Website: www.hetnoordbrabantsmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust