10% korting

Overnachten Het Oude Jachthuis Eursinge
Sluit venster x

Voor Het Oude Jachthuis in Het Oude Jachthuis te Eursinge kunt u telefonisch reserveren via 0528 24 13 33.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Het Oude Jachthuis

Bed & Breakfast Table d’Hôtes Het Oude Jachthuis is gevestigd in een 350 jaar oude monumentale boerderij in Eursinge. Vroeger was dit een herberg en café, eeuwenlang fungeerde dit pand als sociale ontmoetingsplek.

In de jaren ’60 is de boerderij verkocht en hebben de nieuwe eigenaren het café omgebouwd tot een restaurant. Hier worden bijzondere kruiden en eetbare bloemen uit de eettuin geserveerd. Eerdere eigenaren runden hier een restaurant dat met een Michelinster is bekroond.

Gasten kunnen twee verschillende kamers huren: de rustieke tweepersoonskamer Bernagie en de klassieke kamer Le Gui. Beide kamers hebben een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. 

Nationaal Park het Dwingerveld ligt in de buurt, dit is het grootste natte heidegebied van Europa. Er zijn beeldentuinen in de buurt en ook het Drents historisch museum en het Groninger Museum zijn goed te bereiken.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere kamerprijzen
vanaf  110,- per nacht inclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Het Oude Jachthuis
Adres: Eursinge 2, Eursinge
Telefoonnummer: 0528 24 13 33
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust