25% korting

Theater Koninklijke Schouwburg Den Haag 12 apr - 13 apr
Sluit venster x

Ga naar www.hnt.nl

Toneelgroep Amsterdam - De andere stem

Een man in een schaars gemeubileerd appartement met onuitgepakte verhuisdozen. Hij telefoneert met zijn ex. We horen alleen wat hij zegt. Hoe de vrouw aan de andere kant van de lijn reageert, kunnen we alleen afleiden uit zijn antwoorden en reacties. De breuk was radicaal en abrupt, zo lijkt het. De man wil vooruit. Hij probeert praktisch te blijven en wil de scheiding van de spullen netjes afhandelen. De onzichtbare vrouw lijkt het echter veel moeilijker te hebben, maar  dat is slechts schijn. De toon van het gesprek verandert snel. Gaandeweg wordt duidelijk dat de geliefden reeds meermaals hebben getracht een punt achter de relatie te zetten.


Aan de basis van 'De andere stem' staat de monoloog La voix humaine van Jean Cocteau. Het stuk is een klassieker en heeft sinds 1930 vele roemrijke opvoeringen gekend, als toneelstuk en  als opera. Daarnaast werd het verfilmd. 

  Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op tickets. Maximaal 2 tickets per VIP-KAART. Ga naar deze pagina klik op 'tickets', in bestelproces kiest u voor prijstype 'BGL vipkaart' en bestelt u uw tickets. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

  Beeld: Jan Versweyveld

  Praktische informatie

  Locatie: Koninklijke Schouwburg
  Adres: Korte Voorhout 3, Den Haag
  Wanneer: 12 april 2018
  Tot en met: 13 april 2018
  Telefoonnummer: 0900 345 67 89
  Website: www.hnt.nl

  Andere activiteiten op dezelfde locatie

  Mooi weer vandaag
  Theater, Den Haag

  Een tragikomedie, gespeeld door vier fantastische acteurs. In Den Haag.

  Lees meer »
  Wijn
  Theater, Den Haag

  Een vriendenavond met wijn loopt net iets anders dan gepland. In Den Haag.

  Lees meer »
  Othello
  Theater, Den Haag

  Hoe gaat een witte wereld om met het succes van een zwarte man? In Den Haag.

  Lees meer »

  Vergelijkbaar aanbod

  © 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust