10% korting

Overnachten Hotel het Oude Raadhuis Castricum
Sluit venster x

Voor Hotel het Oude Raadhuis in Hotel het Oude Raadhuis te Castricum kunt u telefonisch reserveren via 0251 - 65 41 00.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Hotel het Oude Raadhuis

Hotel het Oude Raadhuis beschikt over acht kamers en een suite, verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping. Zes kamers zijn geschikt voor twee personen en er zijn twee kamers voor gebruik door drie personen.

Castricum ligt aan de rand van het bosrijke Noord-Hollands duinreservaat bij een rustig Noordzeestrand. Surfers, zwemmers, zonaanbidders, fietsers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen.

In het dorp is een keur aan winkels en zijn ook verschillende goede restaurants, zoals ’t Eethuysje, La Trattoria en Johanna’s Hof. In het nabijgelegen Bakkum is restaurant Apicius met 1 Michelin ster.

Hotel het Oude Raadhuis ligt in hartje Castricum en vlakbij de duinen en het strand. In dit prachtige historische pand, tegenwoordig een monument, bleef de grandeur van de vervlogen eeuwen geconserveerd, terwijl modern comfort werd ingebracht.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting o
p de reguliere prijs van € 120,- per nacht voor twee personen inclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij
de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Hotel het Oude Raadhuis
Adres: Dorpsstraat 5, Castricum
Telefoonnummer: 0251 - 65 41 00
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust