10% korting

Overnachten Kasteel Geulle Geulle
Sluit venster x

Voor Kasteel Geulle in Kasteel Geulle te Geulle kunt u telefonisch reserveren via 043 364 56 70.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Kasteel Geulle

Kasteel Geulle staat in het Limburgse Geulle en ligt op 12 kilometer van Maastricht. Het imposante kasteel werd in 1595 door Wolter Hoen van Hoensbroeck gebouwd.

De slotgracht er omheen schittert ook nog steeds in volle glorie. De burcht wordt daarnaast omgeven door een schitterende tuin vol met oude bomen.

Het kasteel biedt twee verschillende verblijfopties. De Torenkamer is een ruime tweepersoonskamer boven de poort, de Pauwenkamer heeft daarnaast een kleine zitkamer die eventueel als twee slaapkamer kan fungeren.

Geulle is het perfecte vertrekpunt voor zowel wandel- als fiets-, auto- en kanotochten door de regio. Er is natuur, cultuur, gastronomie en plek voor sportieve ontspanning.

Niet alleen Maastricht is in de buurt, ook Aken en Luik zijn in de buurt. Ook de tuinen van Wylre en Huys de Dohm zijn makkelijk bereikbaar.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10 % korting op de reguliere kamerprijzen vana
f € 115,- per nacht plus ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Kasteel Geulle
Adres: Geulderlei 1, Geulle
Telefoonnummer: 043 364 56 70
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust