25% korting

Meer beleven Kasteel Helmond Helmond
Sluit venster x

Kasteel Helmond

Kasteel Helmond is een kasteel zoals een kind het graag tekent: vierkant met ronde torens op de hoeken. Al bijna 700 jaar lang staat Kasteel Helmond midden in de stad. Het is de grootste waterburcht van Nederland. Ooit verbonden via de houten voorloper van het kasteel, het Oude Huys, aan de machtige Maria van Brabant, zwaaiden vier adellijke families er eeuwenlang de scepter. Jan van Berlaer, Joost van Cortenbach, Albert Joseph van Arberg en Carel Frederik Wesselman van Helmond. Het zijn enkele namen van voorname heren die de waterburcht hebben gemaakt tot wat het vandaag de dag is: een kasteel van de stad.


Zoldertour

De zoldertour vertelt het spannende verhaal van de enorme brand in 1549 die het kasteel grotendeels in de as legde en over de wederopbouw. Met uw VIP-KAART krijgt u ook 25% korting op deze tour. Let op: u dient dit vooraf te reserveren.

Bestelinformatie

U ontvangt 25% korting aan de kassa
Op max. 5 tickets per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Het ticket geeft ook toegang tot Kunsthal Helmond, op loopafstand van het kasteel. Meer kastelen bezoeken? Kijk hier voor het volledige kortingsoverzicht.

Praktische informatie

Locatie: Kasteel Helmond
Adres: Kasteelplein 1, Helmond
Website: www.museumhelmond.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust