tot € 2,- korting

Film Kinepolis
Sluit venster x

Kinepolis bioscopen

Tot wel €2,- korting op 4 kaarten bij de Kinepolis bioscoop bij u in de buurt!

Kinepolis weet de traditionele bioscoopervaring te verruimen tot een bredere wereld van film en entertainment. De bioscoop biedt haar publiek maximale flexibiliteit in de keuze wanneer, waar en hoe van dit aanbod te genieten. Kinepolis wil haar klanten de ultieme filmbeleving bezorgen en combineert daartoe een state-of-the-art bioscoopinfrastructuur met een aanbod op maat voor iedereen!

Met uw VIP-KAART krijgt u korting bij onderstaande locaties van Kinepolis. Per bezoek kunt u 4 kaarten met korting bestellen per VIP-KAART. Klik op de gewenste locatie hieronder voor de specifieke korting. Voor o.a. extra lange vertoningen of 3D-films betaalt u een extra toeslag. De korting is alleen van maandag t/m vrijdagmiddag geldig. Op vrijdag betaalt u voor films vanaf 18.00 uur het reguliere tarief. Deze actie geldt niet in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen en niet geldig tijdens vakanties. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen!

Kinepolis Almere
Kinepolis Breda
Kinepolis Hoofddorp
Kinepolis Schagen

Kinepolis Enschede

Kinepolis Emmen
Kinepolis Groningen
Kinepolis Oss
Kinepolis Zoetermeer
Kinepolis Dordrecht
Kinepolis Den Helder
Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Utrecht City
Cineast Enschede
Cinerama Rotterdam
Nieuwegein
Huizen

Praktische informatie

Locatie: Kinepolis
Website: kinepolis.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust