2 PERSONEN GRATIS

Museum Kröller-Müller Museum Otterlo

Kröller-Müller Museum

Tussen 1907 en 1922 creëerde Helene Kröller-Muller een van de grootste privécollecties kunst die de twintigste eeuw kent: een verzameling van bijna 11.500 kunstwerken. U ziet ze in dit museum.

Als kunst je lief is

30 september t/m 3 februari

'Als kunst je lief is' toont 80 belangrijke kunstwerken uit meer dan 40 musea in Nederland. Deze publiekslievelingen worden voor één keer bijeengebracht, exclusief in het Kröller-Müller Museum. De tentoonstelling is een feest van onverwachte ontmoetingen: van een drieduizend jaar oud Egyptisch beeld uit het Allard Pierson Museum in Amsterdam tot een schilderij van Neo Rauch uit Museum de Fundatie in Zwolle dat twee jaar geleden nog in het atelier van de kunstenaar stond. Kijk, vergelijk en kom door de onverwachte combinaties van werken tot verrassende ontdekkingen!


Over het Kröller-Müller museum

In de bossen van Het Nationale Park Hoge Veluwe ligt het bijzondere Kröller-Müller museum. Er zijn hier bijna 90 schilderijen en 180 tekeningen van Vincent van Gogh te zien, maar ook werken van Claude Monet, Pablo Picasso, Georges Seurat en Piet Mondriaan. Met het natuurpark van 5.500 hectare naast de deur, kunt u in één dag mooi kunst met natuur combineren!

Informatie

U bespaart tot € 39,80
U ontvangt 2 entreetickets
+ gratis toegang tot het park
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let op exclusief parkeerkaart
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Beeld: Jannes Linders en Marjon Gemmeke

Praktische informatie

Locatie: Kröller-Müller Museum
Adres: Houtkampweg 6, Otterlo
Telefoonnummer: 0318 - 591 241
Website: www.krollermuller.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust