2 PERSONEN GRATIS

Museum Kunsthal Rotterdam Rotterdam

Kunsthal Rotterdam

De Kunsthal biedt met ongeveer 25 tentoonstellingen per jaar een avontuurlijke reis langs verschillende culturen en kunststromingen.

Victor&Rolf: Fashion Artists 25 Years

t/m 30 september

Al 25 jaar leidt de samenwerking tussen Viktor Horsting en Rolf Snoeren tot prachtige ontwerpen en spraakmakende collecties. In de Kunsthal ziet u nu een grote overzichtstentoonstelling over dit eigenwijze ontwerpersduo en wat hen uniek maakt in de hedendaagse modewereld. Viktor&Rolf staat erom bekend voortdurend de grens tussen kunst en mode te verkennen en verleggen. De circa zestig werken uit de haute couture collecties geven inzicht in hun eigenzinnige benadering, waarin ze kritiek op de mode-industrie, waar ze zelf ook deel van uitmaken, niet schuwen. 

Over de Kunsthal

De Kunsthal maakt jaarlijks zo'n 25 zeer diverse en vaak spraakmakende tentoonstellingen waarmee ze een avontuurlijke reis biedt langs verschillende culturen en kunststromingen. Van moderne meesters en hedendaagse kunst tot vergeten culturen, fotografie, mode en design. Speerpunten zijn aandacht voor talentontwikkeling en het samenwerken met organisaties in de stad Rotterdam en ver daarbuiten. 

Informatie

U bespaart € 14,- per ticket
Op max. 2 ticket per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Beeld: team Peter Stigter

Praktische informatie

Locatie: Kunsthal Rotterdam
Adres: Westzeedijk 341, Rotterdam
Telefoonnummer: 010 440 03 01
Website: www.kunsthal.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust