Gratis

Museum Kunsthal Rotterdam Rotterdam

Kunsthal Rotterdam

De Kunsthal biedt met ongeveer 25 tentoonstellingen per jaar een avontuurlijke reis langs verschillende culturen en kunststromingen.

De donkere kant van Dick Bruna

10 maart - 19 augustus

‘De donkere kant van Dick Bruna’ richt zich op de andere beeldtaal van Neerlands nijntje-creator. Naast het onschuldige witte konijn ontsproot aan Dick Bruna’s hand een gitzwarte beer. Hij werd het icoon voor meer dan duizend detectives en andere spannende verhalen van uitgeverij Bruna. Bruna’s donkere illustraties hebben in al hun eenvoud eenzelfde grote zeggingskracht als die van nijntje. Alleen nam de illustrator voor de zwarte beertjes allesbehalve een blad voor de mond en doopte zijn pen extra diep in de inktpot.

Over de Kunsthal

De Kunsthal is met haar zeven verschillende tentoonstellingshallen een plek voor inspiratie en ontmoetingen. Met ongeveer 25 tentoonstellingen per jaar, maakt u een avontuurlijke reis langs verschillende culturen en kunststromingen. Van moderne meesters en hedendaagse kunst tot vergeten culturen, fotografie, mode en design.

Informatie

U bespaart € 14,-
Op max. 1 ticket per VIP-KAART

Beeld header: Walasse Ting, untitled, ca 1990.
Beeld ankeiler: Marie Cécile Thijs, His Majesty, 2011.

Praktische informatie

Locatie: Kunsthal Rotterdam
Adres: Westzeedijk 341, Rotterdam
Telefoonnummer: 010 440 03 01
Website: www.kunsthal.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust