Gratis

Museum Kunsthal Rotterdam Rotterdam

Kunsthal Rotterdam

De Kunsthal biedt met ongeveer 25 tentoonstellingen per jaar een avontuurlijke reis langs verschillende culturen en kunststromingen.

Actie <-> Reactie - 100 jaar kinetische kunst

t/m 20 januari. Let op: u betaalt een toeslag van € 2,50

In deze tentoonstelling ziet u de volle reikwijdte van kinetische (bewegende) kunst, met werken van de meest beroemde kinetische kunstenaars ter wereld. Prikkel uw zintuigen: voel, kijk, ruik, hoor en onderga de ritmes, flikkering, trillingen, instabiliteit en krachtvelden tot aan de kosmos toe! De tentoonstelling is een reprise van de succesvolle tentoonstelling ‘Dynamo’ in Parijs (2013), en komt tot stand in nauwe samenwerking met Grand Palais in Parijs.

Over de Kunsthal

De Kunsthal maakt jaarlijks zo'n 25 zeer diverse en vaak spraakmakende tentoonstellingen waarmee ze een avontuurlijke reis biedt langs verschillende culturen en kunststromingen. Van moderne meesters en hedendaagse kunst tot vergeten culturen, fotografie, mode en design. Speerpunten zijn aandacht voor talentontwikkeling en het samenwerken met organisaties in de stad Rotterdam en ver daarbuiten. 

Informatie

U bespaart € 14,- per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Praktische informatie

Locatie: Kunsthal Rotterdam
Adres: Westzeedijk 341, Rotterdam
Telefoonnummer: 010 440 03 01
Website: www.kunsthal.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust