10% korting

Overnachten LaKaserna Bad Nieuweschans
Sluit venster x

Voor LaKaserna in LaKaserna te Bad Nieuweschans kunt u telefonisch reserveren via 0597 85 64 22.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

LaKaserna

LaKaserna in het Groningse grensdorp Bad Nieuwschans is gevestigd in een voormalige marechausseekazerne. De hele benedenverdieping van het gebouw is een tentoonstellingsruimte voor hedendaagse kunst, boven is een gastenverblijf met ruimte voor maximaal vier personen.

De kazerne is in 1918 gebouwd en ligt op de rand van de in 1628 gebouwde vesting. Het rijksmonument kijkt aan de achterkant uit op de recent opnieuw uitgegraven vestinggracht en het befaamde wellnessresort.

De huidige eigenaren hebben het pand in 2011 grondig gerenoveerd, waarbij nieuwe elementen zijn toegevoegd en oude karakteristieke onderdelen zijn behouden. Zo is er bijvoorbeeld nog een cel waar arrestanten werden vastgehouden.

Het centrum van Bad Nieuwschans is beschermd dorpsgezicht en staat vol monumenten uit de begintijd van de vesting. Het dorp ligt op de grens van Westerwolde en het weidse polderlandschap rond de Dollard. Ook het Schansker Bos ligt vlakbij, waar u kunt wandelen en fietsen in de natuur.

Dorpen als Oudeschans, Bellingwolde en Bourtange liggen in de buurt en zijn een bezoek waard.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere kamerprijzen
vanaf € 85,- per nacht voor twee personen inclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: LaKaserna
Adres: Molenstraat 5, Bad Nieuweschans
Telefoonnummer: 0597 85 64 22
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust