10% korting

Overnachten Landgoed Twistvliet Vrouwenpolder
Sluit venster x

Voor Landgoed Twistvliet in Landgoed Twistvliet te Vrouwenpolder kunt u telefonisch reserveren via 0118 59 47 57 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Landgoed Twistvliet

In deze voormalige schuur zijn vijf luxueuze Engelse gastenverblijven gecreëerd, die ieder ruimte bieden aan twee tot zes personen. 

Vroeger was Twistvliet (gebouwd in 1870) een statige hofstede met een herenkamer, leefkamer en grote woonkeuken. Later werd de 'buitenplaets' gebruikt als boerderij. De huidige eigenaar kocht de boerderij met bijgebouwen en bijbehorende 36 hectare land en renoveerde de panden.

Inmiddels is Hofstede prachtig in oude luister hersteld en schittert de kenmerkende Engelse Country stijl, Walcheren deed lange tijd intensief zaken met Engeland en Schotland, weer als nooit tevoren.

Het dorpje Vrouwenpolder, bekend om zijn brede en ruim 5 kilometer lange stranden en het Veerse meer, ligt aan de noordkust van Walcheren op 1 kilometer van de zee. Tussen Domburg en Veere zijn tal van terrassen, restaurants en andere horecagelegenheden te vinden. Ook zijn er volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen of watersporten.

Wandelgebied Oranjezon ligt aan de noordwestkust van Walcheren, even buiten de dorpskern. Dit circa 400 hectare grote gebied wordt beheerd door Stichting Het Zeeuwse Landschap en maakt deel uit van de Manteling van Walcheren. In 1988 werd het gebied aangewezen als natuurmonument. Op de hofstede zelf kunnen gasten op verzoek mennen, paardrijden en in een Landrover rijden.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere prijs van
€ 55,- per nacht voor twee personen. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Landgoed Twistvliet
Adres: Koningin Emmaweg 4, Vrouwenpolder
Telefoonnummer: 0118 59 47 57
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust