10% korting

Overnachten Landgoedgroeve Vosbergen Heerde
Sluit venster x

Voor Landgoedhoeve Vosbergen in Landgoedgroeve Vosbergen te Heerde kunt u telefonisch reserveren via 057 861 77 79.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Landgoedhoeve Vosbergen

Aan de rand van Heerde in Gelderland ligt Landgoed Vosbergen. Hier vindt u de perfecte basis voor wandel- en fietstochten.

Landgoedhoeve Vosbergen is een Rijksmonument en heeft een lange geschiedenis. De hoeve stamt vermoedelijk uit 1715 en werd tot 1968 gebruikt als boerderij voor landbouw en veeteelt.

De huidige eigenaren hebben de Saksische boerderij gerestaureerd. Het prachtige pand staat op landgoed Vosbergen, dat is aangemerkt als beschermde buitenplaats met een lanenstelsel uit de zeventiende eeuw. Delen van het kasteel dateren nog uit de vijftiende eeuw.

In de omgeving van het landgoed vindt u de Ysselvallei, waar eeuwenoude dijken, weteringen, weilanden en statige boerenhoeven te vinden zijn. Ook de Hanzesteden Deventer, Zwolle en Hattem liggen vlakbij.

Met de Noord-Veluwe en de daarbij behorende Renderklippen, de Dellen, en het Zwolse bos in de buurt, heeft u vele mogelijkheden om erop uit te trekken.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10 % korting op de reguliere kamerprijzen va
naf € 90,- voor twee personen per nacht plus ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Landgoedgroeve Vosbergen
Adres: Vosbergerweg 34, Heerde
Telefoonnummer: 057 861 77 79
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust