10% korting

Overnachten Landgoedlogies Pabema Zuiderhorn
Sluit venster x

Voor Landgoedlogies Pabema in Landgoedlogies Pabema te Zuiderhorn kunt u telefonisch reserveren via 06 22 69 45 44.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Landgoedlogies Pabema

Landgoedlogies Pabema is in een kop-hals-romp boerderij gevestigd en wordt omringd door gracht. Er ligt een prachtige neoclassicistische tuin van maar liefst 20.000 m2 omheen.

De boerderij is in 2014 door Agrarisch Erfgoed Nederland uitgeroepen tot de mooiste herbestemde boerderij van Nederland. Hier vindt u een oase van rust middenin het Groningse Westerkwartier-landschap.

Het pand is in de eerste kwart van de 19e eeuw gebouwd. Het rijksmonument is door de huidige bewoners weer teruggebracht in de oude staat. De tuin en de bijbehorende landerijen hebben in 2009 een landgoedstatus gekregen.

Het plaatsje Zuidhorn, waar Landgoedlogies Pabema ligt, wordt als idyllisch omschreven. Hier kwamen vanaf het einde van de 19e eeuw veel bejaarde boeren naartoe om in een aangename omgeving van hun oude dag te genieten. De regio staat vol rijks- en provinciale monumenten.

Natuurliefhebbers kunnen de route langs het oeroude landschap Reitdiep afleggen, kapitale oude boerderijen bekijken die aan de Waardenroute liggen of de vele wandelmogelijkheden in het Westerkwartier verkennen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10 % korting op de reguliere kamerprijzen van
€ 110,-. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet
bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Landgoedlogies Pabema
Adres: Zuiderweg 12, Zuiderhorn
Telefoonnummer: 06 22 69 45 44
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust