10% korting

Overnachten Lindenhof Geijsteren
Sluit venster x

Voor Lindenhof in Lindenhof te Geijsteren kunt u telefonisch reserveren via 06 46 65 10 37.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Lindenhof

Lindenhof ligt op Landgoed Geijsteren en is gevestigd in een oorspronkelijke Hallehuis boerderij met wolfskap. Het voorhuis dateert uit 1840.

De Bed & Breakfast is in het knusse bakhuuske gevestigd en heeft een eigen ingang. Er is ook een groot vakantiehuis, naast de cottage, met ruimte voor maximaal vijftien personen.

Lindenhof ligt middenin de groene natuur, op een kruispunt van landelijke wegen en dichtbij de Maas. Ook het Pieterpad loopt hier langs. De Kasteeltuinen van Arcen en het Liberty Park in Overloon zijn op steenworp afstand. Er zijn daarnaast maar liefst vijf natuurgebieden in de buurt, waaronder de Nationale Parken de Groote Peel, De Meinweg en De Maasduinen.

Er zijn hier vele mogelijkheden om te wandelen, fietsen, golfen, paardrijden, tennissen of te zwemmen. Ook steden als Venlo en Düsseldorf zijn in de buurt.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere prijzen
vanaf  100,- voor twee personen inclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Lindenhof
Adres: Dorpstraat 7, Geijsteren
Telefoonnummer: 06 46 65 10 37
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust