20% korting

Meer beleven A'DAM Lookout Amsterdam
Sluit venster x

A'dam LOOKOUT

Aan het rijtje Eiffeltoren, Berliner Fernsehturm en London Eye is een Nederlands uitkijk-icoon toegevoegd: A’dam LOOKOUT. Vanaf het observatiedek heeft u een spectaculair uitzicht over Amsterdam en omgeving! Tegen een extra betaling van € 5,- schommelt u in Europa’s hoogste schommel ‘over the edge’ van de uitkijktoren, op een huiveringwekkende 100 meter hoogte.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u korting op tickets voor A'dam LOOKOUT. Tevens heeft u toegang tot de indoor interactieve, state-of-the-art Amsterdam-tentoonstelling.


Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op uw tickets. U betaalt voor volwassenen nog maar € 10,- en € 5,20 voor kinderen van 4 -12 jaar. Let op: de korting geldt alleen indien u online kaarten koopt. Gebruik in het bestelproces de promocode BGL18VIPMax. 4 personen per transactie. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Dennis Bouman

Praktische informatie

Locatie: A'DAM Lookout
Adres: Overhoeksplein 5, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 – 217 05 99
Website: www.adamlookout.nl/tickets

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust