10% korting

Overnachten Madame Lescaut Lutten
Sluit venster x

Voor Madame Lescaut in Madame Lescaut te Lutten kunt u telefonisch reserveren via 06 26 72 65 16 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Madame Lescaut

In Lutten in Overijssel is Madame Lescaut te vinden, dat is gevestigd in het koetshuis dat bij een monumentale rentmeestersvilla hoort.

In 1879 werd de villa in het Overijsselse Vechtdal gebouwd. Het deed vervolgens dienst als rentmeesterskantoor, dokterspraktijk, pension, camping, pannenkoekenrestaurant en clownsparadijs.

De Duitse grens ligt op een steenworp afstand en er zijn vele wandel- en fietsroutes te vinden. Omdat Lutten in het noordoosten van de provincie ligt, op de grens van Drenthe, zijn plaatsjes als Hardebberg, Dedemsvaart en Slagharen goed te bereiken.

Daarnaast zijn er vele uitjes voor groot en klein in de regio, zoals de tuinen van Mien Ruys, de botanische vijvertuinen van Ada Hofman in Loozen, het Noorderdierenpark in Emmen en Ponypark Slagharen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10 % korting op de reguliere kamerprijzen vanaf
€ 70,- per nacht plus ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Madame Lescaut
Adres: Dedemsvaartseweg-Noord 20 , Lutten
Telefoonnummer: 06 26 72 65 16
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust