30% korting

Meer beleven Madurodam Den Haag
Sluit venster x

Madurodam

Betaal t/m september maar € 11,- per ticket!


Ontdek waar een klein land groot in is

Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix uw eigen beat, leer vliegen op Schiphol of laad een schip met containers in de haven van Rotterdam. Stap aan bood van het schip De Vergulde Bever en maak een reis van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam in de 17e eeuw. Hier ontdekt u welke Nederlandse sporen tot op de dag van vandaag zichtbaar zijn in New York. Tot slot kunt u een digitale 3D kopie laten maken in de Fantasitron om thuis nog een mini-versie van uzelf te bestellen: een blijvende herinnering aan een fantastische dag in Madurodam.


Versla de Waterwolf in Madurodam

Binnenkort beleeft u in de nieuwe spectaculaire familieattractie de Waterwolf in Madurodam hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Kom langs en help mee om het immense Haarlemmermeer droog te leggen. Lukt het u om met ’s werelds grootste stoommachine de Waterwolf te verslaan?

Bestelinformatie

U ontvangt 30% korting aan de kassa
Op max. vier tickets per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Praktische informatie

Locatie: Madurodam
Adres: George Maduroplein 1, Den Haag
Telefoonnummer: 070 - 416 24 00
Website: www.madurodam.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust