20% korting

Meer beleven Madurodam Den Haag
Sluit venster x

Madurodam

Versla de Waterwolf in Madurodam

Het gemaal treedt langzaam in werking, de balansarmen beginnen te bewegen, ketels ontvlammen in vuur, stoom ontsnapt en het gemaal in Madurodam trilt op haar grondvesten...zal het lukken om de Waterwolf te verslaan? Beleef in de nieuwe spectaculaire familieattractie hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Kom langs en help mee om het immense Haarlemmermeer droog te leggen.


Over Madurodam

Ontdek waar een klein land groot in is. Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix uw eigen beats, leer vliegen op Schiphol of laad een schip met containers in de haven van Rotterdam. Stap aan bood van het schip De Vergulde Bever en maak een reis van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam in de 17e eeuw. Hier ontdekt u welke Nederlandse sporen tot op de dag van vandaag zichtbaar zijn in New York. Tot slot kunt u een digitale 3D kopie laten maken in de Fantasitron om thuis nog een mini-versie van uzelf te bestellen: een blijvende herinnering aan een fantastische dag in Madurodam.

Bestelinformatie

U ontvangt 20% korting aan de kassa
Op max. 4 tickets per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Praktische informatie

Locatie: Madurodam
Adres: George Maduroplein 1, Den Haag
Telefoonnummer: 070 - 416 24 00
Website: www.madurodam.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust