20% korting

Familie Madurodam Den Haag
Sluit venster x

Madurodam

Beleef waar een klein land groot in is in Madurodam! In het 365 dagen per jaar geopende themapark is veel te zien en vooral heel veel te doen.

Nieuw attractie in Madurodam!

Er wacht u een grootse, nieuwe belevenis in Madurodam: Nieuw Amsterdam. In de meeslepende attractie gaat u terug in de tijd en beleeft u Nieuw Amsterdam uit de 17e eeuw.
U stapt aan boord van het schip De Vergulde Bever en vaart van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet. Loopt dit goed af? Op het stadsplein van Nieuw Amsterdam steekt u samen familie en vrienden de handen uit de mouwen en vuurt u kanonnen af. Ook ontdekt u welke Nederlandse sporen tot op de dag van vandaag zichtbaar zijn in New York.


Over Madurodam

Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix een beat bij de DJ Tafel, leer vliegen op Schiphol en laad een schip met containers in de haven van Rotterdam. Door samen de Oosterscheldekering op tijd dicht te doen komt ons land niet onder water te staan. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie 'Zo Groot Is Oranje' en ontdek hoe de oranjegekte is ontstaan. Ook uitrazen in de grote speeltuin behoort tot de mogelijkheden. Voor de allerkleinsten is er de Nijntje speeltuin.Tot slot kunt u natuurlijk een digitale 3D kopie laten maken in de Fantasitron om thuis nog een mini-versie van uzelf te bestellen. Een blijvende herinnering aan een fantastische dag in Madurodam.

Bestelinformatie

U ontvangt 20% korting aan de kassa
Op max. vier tickets per VIP-KAART

Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Madurodam
Adres: George Maduroplein 1, Den Haag
Telefoonnummer: 070 - 416 24 00
Website: www.madurodam.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust