20% korting

Museum Marres Maastricht
Sluit venster x

Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur

Marres is gesloten tot en met 16 maart in verband met de opbouw van de nieuwe tentoonstelling The Floor is Lava. Het museum verkent samen met beeldend kunstenaars, muzikanten, vormgevers, koks en parfumeurs de beeldende kunsten in de breedste zin van het woord.

The Floor is Lava

17 maart t/m 4 augustus 2019

Of we nou aan het werk zijn of met vrienden uiteten zijn, we passen ons gedrag elke keer aan in verschillende sociale situaties. Zijn wij eigenlijk continu een rol aan het spelen in het alledaagse leven? Met deze vraagstelling ging het jonge kunstenaarsduo Sander Breure en Witte van Hulzen aan de slag voor hun eerste grote solotentoonstelling The Floor is Lava. In een theatrale installatie worden bezoeker ondergedompeld in een omgeving met mensgrote sculpturen en geboetseerde portretten. De een wacht voor een loket, de ander is een reiziger op het station en een derde kijkt naar een niet-bestaande televisie. De figuren, gemaakt van klei, textiel en hout, hebben expressieve gezichten, maar zijn verder opgezet met stokbenen en lappen textiel. Samen vormen ze verschillende composities, maar nemen ze ook deel aan het spel van het leven. Ontdek in The Floor is Lava hoe we leven in een wereld waarover we geen controle hebben, maar waarin we langzaam komen vast te zitten in strak omlijnde rollen.  

Over Marres

Marres ligt in het hart van de oude stad Maastricht. Ze verkent samen met beeldend kunstenaars, muzikanten, vormgevers, koks en parfumeurs de beeldende kunsten in de breedste zin van het woord. Bezoekers worden uitgenodigd om het intieme karakter van het huis en de weergaloze stadstuin van Marres te ontdekken.

Bestelinformatie

U ontvangt 20% korting
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Bestellen via onderstaande link
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Bestel hier uw kaarten

Praktische informatie

Locatie: Marres
Adres: Capucijnenstraat 98, Maastricht
Telefoonnummer: 043 - 3270207
Website: www.marres.org

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust