20% korting

Museum Marres Maastricht
Sluit venster x

Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur

Marres verkent samen met beeldend kunstenaars, muzikanten, vormgevers, koks en parfumeurs de beeldende kunsten in de breedste zin van het woord.

Superstition

22 september t/m 25 november

Als u zout morst, gooit u dan een beetje over uw schouder? Klopt u af op ongeverfd hout om ongeluk af te wenden? Doet u een wens als u de kaarsjes op uw verjaardagstaart uitblaast? En wat gebeurt er als u op de voegen tussen de stoeptegels stapt, een spin dood maakt, een spiegel in duizend stukjes laat vallen of binnenshuis uw paraplu openklapt? Kunstenaars zijn van oudsher geïnteresseerd in verschijnselen die zich niet door logica laten verklaren. De surrealisten waren geobsedeerd door het analyseren en de creatieve mogelijkheden van droomtoestanden.

Over Marres

Marres ligt in het hart van de oude stad Maastricht. Ze verkent samen met beeldend kunstenaars, muzikanten, vormgevers, koks en parfumeurs de beeldende kunsten in de breedste zin van het woord. Bezoekers worden uitgenodigd om het intieme karakter van het huis en de weergaloze stadstuin van Marres te ontdekken.

Bestelinformatie

U ontvangt 20% korting
Op maximaal 2 tickets per VIP-KAART
Via onderstaande link
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Bestel hier uw kaarten

Praktische informatie

Locatie: Marres
Adres: Capucijnenstraat 98, Maastricht
Telefoonnummer: 043 - 3270207
Website: www.marres.org

Vergelijkbaar aanbod

┬ę 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust