20% korting

Museum Marres Maastricht
Sluit venster x

Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur

Marres verkent samen met beeldend kunstenaars, muzikanten, vormgevers, koks en parfumeurs de beeldende kunsten in de breedste zin van het woord.

Dreaming Awake

t/m 3 juni

In Dreaming Awake ziet u een in lagen afgepelde versie van een tropisch regenwoud in het Amazonegebied. Het is een tentoonstelling over de tast, waarbij de nadruk ligt op de aanraking van de mens door zijn omgeving. Klam, vochtig, kleverig, oorverdovend en ademstokkend is het oerwoud. U kunt er niet aan ontsnappen. De druk van de omgeving is daarbij zo krachtig en hypnotisch dat het bezoekers in een droomstaat brengt. Dreaming Awake is erop gericht die ervaring over te brengen.

Over Marres

Marres ligt in het hart van de oude stad Maastricht. Ze verkent samen met beeldend kunstenaars, muzikanten, vormgevers, koks en parfumeurs de beeldende kunsten in de breedste zin van het woord. Bezoekers worden uitgenodigd om het intieme karakter van het huis en de weergaloze stadstuin van Marres te ontdekken.

Bestelinformatie

U ontvangt 20% korting
Op maximaal 2 tickets per VIP-KAART
Via onderstaande link

Bestel hier uw kaarten

Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Marres
Adres: Capucijnenstraat 98, Maastricht
Telefoonnummer: 043 - 3270207
Website: www.marres.org

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust