20% korting

Museum Moco Amsterdam
Sluit venster x

Moco - Banksy

Bekijk moderne en hedendaagse kunst op de perfecte locatie voor de kunstliefhebber: aan het Museumplein te Amsterdam.

Daniel Arsham – Connecting Time

18 januari t/m 30 september 2019

Bewonder de fascinerende installaties van de New Yorkse kunstenaar Daniel Arsham in zijn eerste solo-expositie in Nederland. In Connecting Time toont Arsham werk uit de laatste 10 jaar van zijn carrière waarin hij experimenteerde met verschillende soorten disciplines. Van architectuur en design tot aan film en beeldhouwkunst, met zijn innovatieve blik en fascinatie voor popcultuur weet Arsham steeds iets verrassends neer te zetten. Ontdek zijn surrealistische installaties en symbolische objecten in deze interactieve tentoonstelling.

BANKSY: LAUGH NOW

Wie kent de straatkunstenaar Banksy niet? Een meisje die haar handen uitreikt naar een ballon, een aap als koninging van Engeland, een relschopper die een bosje bloemen weggooit: het zijn enkele voorbeelden van het grote repertoire van de beroemde graffiti artiest.Voor het eerst zijn deze werken in een museum te zien. Bekijk meer dan 90 originele werken van privéverzamelaars en kunstobjecten die zijn gered van gebouwen die gesloopt zouden worden. Het pronkstuk van de collectie is het iconische schilderij ‘Beanfield’, dat 2.5 x 3.5 meter groot is en sinds 2009 niet meer voor het publiek toegankelijk is geweest.

Over Moco

In Moco ziet u een breed assortiment aan moderne en hedendaagse kunst. Het museum richt zich op bewezen pioniers en protagonisten, de zogenaamde ‘Rock Stars of Art’. Met spannende tentoonstellingen van bijzondere gastcuratoren geeft het een blik in de particuliere kunstwereld, een wereld die meestal verborgen blijft voor het grote publiek. Zo hingen er eerder werken van gerenommeerde artiesten als Keith Haring, Andy Warhol en Picasso. 

Bestelinformatie

U ontvangt 20% korting aan de kassa
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Beeld: Jan Arsenovic

Praktische informatie

Locatie: Moco
Adres: Honthorststraat 20, Amsterdam
Telefoonnummer: +31203701997
Website: www.mocomuseum.com

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust