20% korting

Museum Moco Amsterdam
Sluit venster x

Moco - Banksy

Het Moco biedt een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst op de perfecte locatie voor de kunstliefhebber: aan het Museumplein te Amsterdam.

BANKSY: LAUGH NOW - t/m 31 mei 2018

Voor het eerst zijn de werken van bekend straatkunstenaar Banksy in een museum te zien. U ziet meer dan 90 originele werken van privéverzamelaars. Alle beroemde stukken zoals ‘Girl with Balloon’, ‘Monkey Queen’ en ‘Kate Moss’ zijn te zien. Het pronkstuk van de collectie is het iconische schilderij ‘Beanfield’, dat 2.5 x 3.5 meter groot is en sinds 2009 niet meer voor het publiek toegankelijk is geweest. In Moco zijn er ook enkele kunstobjecten te zien die gered zijn van gebouwen die gesloopt zouden worden.  

Over Moco

Sinds april 2016 is Amsterdam een nieuw museum rijker: Modern Contemporary (Moco) Museum Amsterdam. Het museum wil een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst beschikbaar stellen voor het grote publiek. Het richt zich op bewezen pioniers en protagonisten, de zogenaamde ‘Rock Stars of Art’. Met spannende tentoonstellingen van bijzondere gastcuratoren geeft het een blik in de particuliere kunstwereld, een wereld die meestal verborgen blijft voor het grote publiek. Zo hingen er werken van gerenommeerde artiesten als Keith Haring, Andy Warhol, Damien Hirst en Picasso. 

Op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART aan de kassa ontvangt u 20% korting op de individuele entreeprijs (van €12,50 voor
10,-). Per VIP-KAART kunt u maximaal 2 kaarten met korting kopen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Jan Arsenovic

Praktische informatie

Locatie: Moco
Adres: Honthorstlaan 20, Amsterdam
Telefoonnummer: +31203701997
Website: www.mocomuseum.com

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust