2 PERSONEN GRATIS

Museum Museum Boijmans Van Beuningen Rotterdam

Museum Boijmans Van Beuningen

Een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen is een reis door de geschiedenis van de kunst.

Pure Rubens

8 september t/m 13 januari

De tentoonstelling 'Pure Rubens' toont het grootste overzicht van Rubens' olieverfschetsen dat in de afgelopen 65 jaar is getoond. Museum Boijmans Van Beuningen bezit een zeer belangrijke collectie olieverfschetsen van Rubens. Deze verzameling is uniek voor Nederland en behoort tot de allerbeste ter wereld. 'Pure Rubens' toont de schilders ongekende verbeeldingskracht: het vermogen om steeds op andere manieren verhalen te vertellen, waarbij je als bezoeker wordt meegenomen en ondergedompeld. De schilderijen tonen de hand van de meester in al zijn facetten en verraden zijn temperament: gretig, levendig, barok.

Over museum Boijmans Van Beuningen

Nederlandse en Europese topstukken geven in het Boijmans van Beuningen een historisch overzicht van de kunst. Van Bosch, Rembrandt en Van Gogh tot Dalí en Christo. Het museum bezit een unieke verzameling schilderijen, sculpturen en gebruiksvoorwerpen.

Informatie

U bespaart € 17,50
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Praktische informatie

Locatie: Museum Boijmans Van Beuningen
Adres: Museumpark 18, Rotterdam
Telefoonnummer: 010 - 44 19 400
Website: www.boijmans.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust