Gratis

Museum Museum Catharijneconvent Utrecht

Museum Catharijneconvent

Kom alles te weten over christelijke kunst, cultuur en geschiedenis!

Shelter

1 juli t/m 9 september

Het klooster van Museum Catharijneconvent bestaat deze zomer 550 jaar en dat wordt gevierd met de tentoonstelling Shelter. Spectaculaire werken van (inter)nationale, hedendaagse kunstenaars gaan een verrassende uitwisseling aan met het sfeervolle gebouw en de kostbare meesterwerken waar het onderdak aan biedt. Werken van Damien Hirst, Marlene Dumas, Jan Taminiau, Carl Andre, Danh Vo, Sarah van Sonsbeeck en Duane Hanson bevinden zich in Shelter onder dezelfde houten balken als Rembrandt van Rijn, Pieter Saenredam en vele middeleeuwse meesterwerken. 

Over Museum Catharijneconvent

Leer alles over christelijke kunst, normen en waarden en tradities. Het museum wil inzicht geven in de invloed van het christendom en meer begrip creëren voor ieders leefwereld. De collectie moet verwonderen, verdieping en inspiratie brengen. Daarbij wordt geen richting aangegeven, maar is er ruimte voor eigen interpretaties en ervaringen.

Bestelinformatie

U bespaart € 14,- per ticket
Op maximaal 1 ticket per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Praktische informatie

Locatie: Museum Catharijneconvent
Adres: Lange Nieuwstraat 38, Utrecht
Telefoonnummer: 030 231 38 35
Website: www.catharijneconvent.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust