25% korting

Museum Museum Helmond Helmond
Sluit venster x

Museum Helmond

Kasteelschatten van toen, kunstschatten van nu: in Museum Helmond gaan oude helden hand in hand met nieuwe meesters. Bezoek de twee locaties, het eeuwenoude kasteel en de moderne Kunsthal.

Josef Koudelka

16 oktober 2018 t/m 27 januari 2019 

Tot en met 27 januari 2019 presenteert Museum Helmond voor de eerste keer het werk van de Tsjechische fotograaf Josef Koudelka in Nederland. Ontdek de verschillende grote zwart-wit foto’s uit de serie Industries. De ruim 35 foto’s tonen industrielandschappen in Europa, de VS en Zuid-Amerika die Koudelka in de afgelopen 30 jaar bezocht. Koudelka werd wereldwijd bekend door zijn fotoreportage van de invasie van Praag door Russische tanks in 1968. Ter ere van zijn 80ste verjaardag toont Museum Helmond zijn indrukwekkende werk waarin hij speelt met grafische lijnen en verschillende tinten zwart, wit en grijs.


Kunsthal Helmond

In deze moderne kunsthal presenteert het museum fotografie- en kunsttentoonstellingen voor liefhebbers van kunst en cultuur. Kunsthal Helmond is gevestigd in het Boscotondocomplex in het centrum van de stad. Op loopafstand bevindt zich de tweede locatie van Museum Helmond: Kasteel Helmond.

Bestelinformatie

U ontvangt 25% korting aan de kassa
Op max. 5 tickets per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART


Beeld: Josef Koudelka, FRANCE. Region of Nord-Pas-de-Calais. The Nord ‘department’. City of Dunkerque. Sollac. 1987.

Praktische informatie

Locatie: Museum Helmond
Adres: F.J. van Thielpark 7, Helmond
Telefoonnummer: 0492 58 77 16
Website: www.museumhelmond.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust