2 PERSONEN GRATIS

Museum Museum Speelklok Utrecht

Museum Speelklok

Stap samen een wereld uit vervlogen tijden binnen en laat u meevoeren door de muziek van de magische instrumenten. Museum Speelklok neemt je mee in de wondere wereld van de eeuwenoude zelfspelende muziekinstrumenten. 

Robots love Music

21 september t/m 3 maart. Let op: u betaalt een toeslag van € 2,-.

In de internationale, interactieve tentoonstelling Robots love Music ontdekt u dat de oudste en nieuwste muziekrobots naast hersens ook een hart hebben! Door de eeuwen heen hebben muzikale ‘robots’ zich zo geëvolueerd dat ze niet alleen menselijke bewegingen na kunnen bootsen, maar ook zelf muziek kunnen componeren én zelfs improviseren. Eeuwenoude robots, interactieve robots, metalen robots, supersonische robots, levensgrote robots, kasten met verstopte robots en vele onzichtbare muzikanten: allemaal spelen ze ‘live’ muziek.

utrecht doet mee aan de ns-actie, klik hier


Over museum Speelklok

Zing mee met volksliedjes uit de Jordaan of dans op de Charleston, luister naar muziek van Mozart of Michael Jackson: de magische muziekinstrumenten in museum Speelklok staan bol van verhalen. De enthousiaste rondleiders vertellen in de Muzikale Tour klinkende verhalen over de collectie en brengen de muziekinstrumenten tot leven. Deze oude muziekmachines zijn hun magie nog lang niet zijn verloren.

Bestelinformatie

U bespaart tot € 26,- op de entree
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let op 2 personen gratis-actie is geldig t/m 30 juni 2019
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Praktische informatie

Locatie: Museum Speelklok
Adres: Steenweg 6, Utrecht
Telefoonnummer: 030 231 27 89
Website: www.museumspeelklok.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust