Gratis

Museum Museum Speelklok Utrecht

Museum Speelklok

Stap samen een wereld uit vervlogen tijden binnen en laat u meevoeren door de muziek van de magische instrumenten. Museum Speelklok neemt je mee in de wondere wereld van de eeuwenoude zelfspelende muziekinstrumenten. 

Over museum Speelklok

Zing mee met volksliedjes uit de Jordaan of dans op de Charleston. Luister naar muziek van Mozart en Michael Jackson. De magische muziekinstrumenten staan bol van verhalen en spelen live muziek. Ieder uur biedt Museum Speelklok een gratis Muzikale Tour aan voor jong en oud. De enthousiaste rondleiders vertellen klinkende verhalen over de collectie en brengen de muziekinstrumenten tot leven door ze te laten spelen zoals ze dat soms al honderden jaren doen. En dan blijkt dat deze oude muziekmachines hun magie nog lang niet zijn verloren.

Op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. U hoeft hiervoor niet te reserveren. Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Museum Speelklok
Adres: Steenweg 6, Utrecht
Telefoonnummer: 030 231 27 89
Website: www.museumspeelklok.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust