50% korting

Meer beleven Museumfoto Amsterdam
Sluit venster x

Koop uw kaarten - op vertoon van uw VIP-KAART - met korting aan de kassa

Museumfoto

Amsterdam is natuurlijk een heerlijke stad om een dag rond te lopen en de musea te bezoeken. Maar wat als u na zo'n museumbezoek het thuisfront kan verrassen met uw eigen kunstwerk?

U wordt geportretteerd als een van de bekendste Nederlandse kunstwerken, zoals “Het Melkmeisje” of “Het meisje met de parel” (Vermeer), “De prins van Oranje” (Thomasz Key), “De Vrolijke Drinker” (Frans Hals), ”Rembrandt Circles” (Rembrandt) of ga als Van Gogh in zijn slaapkamer. En natuurlijk alle combinaties die u maar kunt bedenken zijn mogelijk.

U krijgt direct twee prints (10x15) en een postkaart van uw portret mee. Daarnaast wordt een email met twee originele bestanden nagestuurd, zodat u uw foto ook online kunt delen of nog veel vaker kunt laten afdrukken (op canvas of een gewone print in een mooie gouden lijst).

Word de kunst waar u naar kijkt!

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 50% korting op de winkelwaarde van € 33,50. De korting krijgt u op vertoon van uw VIP-KAART aan de kassa.

Praktische informatie

Locatie: Museumfoto
Adres: Eggertstraat 2, Amsterdam
Telefoonnummer: 06 29517295
Website: www.museumfoto.amsterdam

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust