Gratis

Museum Museumstoomtram Hoorn

Museumstoomtram

De spannendste reis door de tijd maakt u in het vervoermiddel van vroeger: de stoomtram! Stap aan boord en ontdek de historische driehoek tussen Hoorn, Medemblik en Enkhuizen.

Kerst Express

24 t/m 30 december

Stap aan boord van de Kerst Express en beleef een bijzondere tijdreis naar de Kerstman vanaf sprookjesachtig tramstation Hoorn. Tijdens de feestdagen ervaart u de echte kerstsferen met dit sfeervolle familie-uitje voor jong en oud. Na een warme beker chocolademelk vertrekt de stoomtram voor een reis door het winterse landschap naar het stationnetje van Wognum uit 1887. Speciaal voor alle kinderen staat de Kerstman klaar met een uniek cadeautje op dit prachtige kerststation.  


Over Museumstoomstram

Beleef een bijzondere reis met het vervoermiddel van vroeger: de stoomtram! Stap aan boord in Hoorn en rijd naar Medemblik. De spoorweg uit 1887 verbindt de leukste historische attracties van deze historische driehoek. U passeert oorspronkelijke stations en leert van alles over hét vervoermiddel van vroeger. Plan hier uw dagje uit.

Vanaf Medemblik kunt u een vaartocht maken naar Enkhuizen waar u ook het Zuiderzeemuseum gratis kan bezoeken met uw VIP-KAART. U dient dan wel met de NS terug te reizen naar Hoorn.

Bestelinformatie

U bespaart € 21,50
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op online reserveren kost € 2,- per ticket
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Beeld: Rein Korthof

Praktische informatie

Locatie: Museumstoomtram
Adres: Van Dedemstraat 8, Hoorn
Telefoonnummer: 0229 21 48 62
Website: www.museumstoomtram.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust