OP=OP

Museum Het Rijksmuseum Amsterdam 7 jul

Muzikale zomeravond in de tuinen van het Rijksmuseum

Dankzij uw deelname kon de BankGiro Loterij afgelopen jaar
een schenking doen aan het Rijksmuseum voor hun extra project ‘Muziek in het Rijksmuseum’. In dat kader organiseren wij in samenwerking met het Rijksmuseum een speciale avondopstelling van de Rijksmuseumtuinen op zaterdag 7 juli.

In de tuinen van het Rijksmuseumtuinen is dan de beeldententoonstelling te zien van de Spaans-Baskische kunstenaar Eduardo Chillida (1924-2002). Hij geldt als een van de belangrijkste naoorlogse vernieuwers van de beeldhouwkunst en is vooral bekend om zijn stalen sculpturen. Het is voor het eerst dat een tiental van zijn metershoge, monumentale buitensculpturen samen zijn te zien in Nederland.

VIP-KAARThouders


Vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom. Geniet met een hapje en een drankje van deze bijzondere, zomerse avond! Leer meer over de kunstwerken in een rondleiding of luister naar een van de mini-concerten die gedurende de avond plaatsvinden. Het programma duurt tot 20.30 uur.

Ja, ik wil graag naar de zomeravond!

Deze avond wordt speciaal georganiseerd voor deelnemers van de BankGiro Loterij. Voor deze actie geldt OP=OP! Als u zich
aanmeldt, gaan wij uit van uw komst.
De actievoorwaarden vindt u hier. Uiterlijk 29 juni ontvangt u de uitnodiging.

Praktische informatie

Wat: Muzikale zomeravond in de tuinen van het Rijksmuseum
Waar: Het Rijksmuseum, Amsterdam, Museumstraat 1
Wanneer: 7 juli 2018

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust