Gratis

Museum Naturalis Biodiversity Center Leiden

Naturalis Biodiversity Center

Naturalis Biodiversity Center is een onderzoeksinstituut en natuurhistorisch museum in Leiden. De collectie telt ruim 37 miljoen objecten en behoort daarmee tot de top vijf wereldwijd op biologisch gebied. 

GIF! - t/m 2 september 2018

Freek Vonk neemt u mee in de wereld van gif. U maakt kennis met allerlei levende dieren: slangen, spinnen, kikkers, maar ook giftige planten en mineralen. Hoe werkt gif eigenlijk? Freek en zijn collega-onderzoekers leren u via filmpjes meer over het nut en de noodzaak van onderzoek naar gif. 'Gif' is een interactieve tentoonstelling: kijk mee bij bijzondere gif-demonstratie of bij de verzorging van giftige dieren. Leer alles over paddenstoelen en maak zelf een maaltijd of kruip in de huid van Freek en doe onderzoek in het lab.

Over Naturalis

Naturalis wil een bijdrage leveren aan de kennis en waardering voor de natuur. Van biologie en geologie tot natuurlijke historie en biodiversiteit. Hun missie is die biodiversiteit te beschrijven, begrijpen en verklaren in het belang van het welzijn van de mens.

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. Per VIP-KAART heeft u recht op één gratis ticket. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Nog meer beleven in Leiden?

In onze online videoserie De Gids geven we u tips om nóg meer te beleven met uw VIP-KAART. Kijk onderstaande video voor de leukste uitjes in Leiden! Of lees het blog voor alle locaties op een rij.

Foto: Th. Hubin.

Praktische informatie

Locatie: Naturalis Biodiversity Center
Adres: Darwinweg 2, Leiden
Telefoonnummer: 071 751 96 00
Website: www.naturalis.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust