Gratis

Museum Nederlands Fotomuseum Rotterdam

Nederlands Fotomuseum

Het Nederlands Fotomuseum is het nationale museum voor fotografie met een indrukwekkende collectie van meer dan 5,5 miljoen beelden.

Martin Schoeller - Big Heads

19 mei t/m 2 september

Altijd al ongegeneerd naar Obama willen kijken? Of Angelina Jolie, Prince en George Clooney? Dat kan in de tentoonstelling 'Big Heads'! Portretfotograaf Martin Schoeller weet al ruim twintig jaar ongeveer iedere beroemdheid voor zijn camera te krijgen. Altijd op dezelfde manier: van zeer dichtbij, met dezelfde lens, dezelfde belichting en vanuit dezelfde hoek. Bekijk de levensgrote portretten van bekende politici, acteurs, musici en sporters nu van dichtbij in het Nederlands Fotomuseum.

Over het Nederlands Fotomuseum

Het Fotomuseum heeft ruim 130 archieven van Nederlandse fotografen in het bezit. Dit zorgt voor een rijk en bijzonder overzicht van ruim 100 jaar aan Nederlandse fotogeschiedenis. Denk aan Ed van den Elsken, Aart Klein, Cas Oorthuys en Frits Rotgans.

Informatie

U bespaart € 12,-
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op alleen op vertoon van uw VIP-KAART

Beeld ankeiler: © Jacqueline Hassink
Beeld header:
© Fred Ernst

Praktische informatie

Locatie: Nederlands Fotomuseum
Adres: Wilhelminakade 332, Rotterdam
Telefoonnummer: 010 203 04 05
Website: www.nederlandsfotomuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust