10% korting

Overnachten Nieuw-Midhuizen Vierhuizen
Sluit venster x

Voor Nieuw Midhuizen in Nieuw-Midhuizen te Vierhuizen kunt u telefonisch reserveren via 059 540 15 04.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Nieuw Midhuizen

Middenin het weidse Groninger landschap ligt boerderij Nieuw Midhuizen. Omringd door windsingels en oude bomen en grenzend aan het Lauwersmeer, één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Staatsbosbeheer, bent u hier volop in de natuur.

Toen in 1875 de Westpolder, een waddenpolder in het noordwesten van Groningen, werd ingedijkt door een groep landbouwers, werd ook boerderij Nieuw-Midhuizen gebouwd. Op het akkerbouwbedrijf worden aardappelen, suikerbieten, granen en uien verbouwd.

In de omgeving ligt ‘het wad’ met zijn uitgestrekte kwelders, bij de ouden waddendijk zijn twee eendenkooien te zien, waarvan één nog in gebruik. Schiermonnikoog is tevens goed te bereiken en aan de horizon zichtbaar.

Ook zijn er diverse historische kerken en tuinen, en een theefabriek met museum en winkel. Zowel de stad Groningen als het Friese Leeuwarden en Dokkum liggen op zo’n 30 minuten rijden.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% op de reguliere kamerprijzen
vanaf € 119,50 voor twee personen per nacht plus ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Nieuw-Midhuizen
Adres: Westpolder 22, Vierhuizen
Telefoonnummer: 059 540 15 04
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust