tot 50% korting

Film Omniversum Den Haag
Sluit venster x

Omniversum, Den Haag

In het Omniversum, een grootbeeldfilmtheater, worden films op een enorm scherm geprojecteerd. Het scherm heeft de vorm van een halve bol ter grote van een half voetbalveld. Ronduit spectaculair!

Panda's, a New Story

9 oktober t/m 31 december

Panda's, a New Story is een spannende, grappige en ontroerende familiefilm over een pandawelp die wordt voorbereid op het leven in de wildernis. Voor de aller jongste onder ons is er een speurtocht in dit bijzondere filmtheater waarbij ze mooie prijzen kunnen winnen. Klik hier voor de speciale actie waarbij je met 50% korting de Panda's kunt bewonderen.

Ander filmaanbod!

Op alle andere films die te zien zijn in Omniversum krijgt u met uw VIP-KAART 25% korting. Alle films zijn Nederlands gesproken (via oortelefoon ook in Engels te volgen) en meestal geschikt voor alle leeftijden tenzij anders aangegeven. Het zaalprogramma duurt circa 50 minuten. Ieder uur start er een nieuwe film. Bekijk hier actuele filmaanbod.

Bestelinformatie

U ontvangt tot 50% korting aan de kassa
Op max. 2 tickets per VIP-KAART

Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Omniversum
Adres: President Kennedylaan 5, Den Haag
Telefoonnummer: 0900-6664837
Website: www.omniversum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust