€ 10,- per kaartje

Festival Diverse locaties Rotterdam 18 mei - 27 mei
Sluit venster x

Operadagen Rotterdam

Geniet van toegankelijke en avontuurlijke opera tijdens het muziektheaterfestival Operadagen Rotterdam! Met de VIP-KAART betaalt u slechts € 10,- voor de onderstaande voorstellingen.


BEAST

BEAST is een magische familie-opera met zang en dans. Bereid u voor op een reis langs goden, evacuatietips, Wagneraria’s, ambtelijke bouwinstructies, elektronische spreekkoren, een overweldigend leger aan jonge dansers en een beest.

Calamity/Billy

Calamity/Billy is opgebouwd rond twee mythische helden uit het Wilde Westen: de roemruchte cowboy Billy the Kid en Calamity Jane, de stoere cowgirl die alle mannen uit die tijd overtroefde.

Carmina Latina

Tijdens de kolonisatie van Zuid-Amerika exporteerden de Spaanse en Portugese geestelijken hun muzikale tradities naar deze nieuwe gebieden. Ook werden ze geïnspireerd door de lokale populaire muziek en tradities. Voor de Argentijnse dirigent Leonardo García Alarcón is de muziek uit deze periode een gedroomd onderzoeksterrein.

Earth Diver - alleen korting op 19 mei

De openingsvoorstelling is een spectaculaire totaalervaring! Terwijl zangers van Chorwerk Ruhr rondom u werken van Heinrich Schütz zingen, nemen videobeelden van Wim Catrysse u mee naar een ijselijke plek waarin mijnwerkers tegen beter weten in blijven graven. In het centrum leest en zingt performer zanger Phil Minton een beklijvend gedicht van Paul Verrept over verlies en onthechting.

Fidelio

Al twee jaar lang heeft Leonore haar vriendje Florestan niet gezien. Hij wordt gevangengehouden door de wrede Pizarro. Leonore mist haar vriendje en zijn mooie liedjes. Ze moet en zal hem bevrijden! Toeschouwers zitten tussen de spelers tijdens deze opera en worden zo ondergedompeld in de wondere wereld van de opera en de levendige muziek van Beethoven. Met een vleugje humor en een flinke dosis dapperheid.

IYOV

Na New York is IYOV eindelijk in Rotterdam te zien. Het meeslepende opera-requiem combineert diverse muziekgenres: klassieke muziek, jazz, volksmuziek en rock. Het ensemble laat de volledige reikwijdte van de menselijke stem horen: het ademt, hijgt, fluistert en schreeuwt.

When I Die

Rosemary Brown krijgt tijdens haar leven bezoek van geesten van diverse componisten (Liszt, Bach, Brahms,Rachmaninoff en Grieg). Ze vragen haar om een aantal composities af te maken, die ze tijdens zijn leven niet meer volbrengen kon. Brown, die geen muzikale opleiding genoten heeft, stemt toe. In When I Die: A Ghost Story with Music, gebruikt Thom Luz de partituren van Brown als uitgangspunt voor een geestige, spookachtige avond met drie musici, een acteur en een actrice.

Bestelinformatie

U betaalt € 10,- per voorstelling
Max. 1 ticket per VIP-KAART
Bestel via de link in bovenstaand programma
Let op u betaalt € 2,- administratiekosten

Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Diverse locaties
Adres: , Rotterdam
Wanneer: 18 mei 2018
Tot en met: 27 mei 2018
Telefoonnummer: 010 - 41 18 110
Website: www.operadagenrotterdam.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust