30% korting

Museum Outsider Art Museum Amsterdam
Sluit venster x

Outsider Art Museum

In het Outsider Art Museum ziet u ontwapenende, verrassende, niet gepolijste kunst van kunstenaars met een bijzondere achtergrond.

ITE Art | Finse collectie Ammann

14 juni t/m 13 januari 2019

Ontdek de rijke wereld van Finse Outsider Art. ITE is een afkorting voor ‘Itse Tehty Elämä’ en staat voor ‘zelf gemaakt leven’. Ver buiten de gebaande paden, met materialen uit de Finse bossen, spreken de ITE-kunstenaars hun eigen mysterieuze taal. Stap in de wereld van kunstenaars die solitair leven in het uitgestrekte Finse achterland. De werken worden gekenmerkt door fantasie, nieuwsgierigheid, creativiteit, bezienswaardigheden en visies. U ziet kunstenaars die niet behoren tot de gevestigde artistieke orde en van wie de kunst nauwelijks in het openbaar wordt getoond. Wie zijn deze Finse kunstenaars? Wat zijn hun drijfveren? En hoe gaan ze te werk?

Over Outsider Art Museum

In het Outsider Art Museum ziet u toonaangevende werken van nationale en internationale Outsider-kunstenaars. De makers zijn vaak mensen die maatschappelijk niet erg opvallen; ze zijn niet ‘besmet’ met de artistieke, culturele trends. U stapt een compleet nieuwe wereld binnen en wordt meegenomen in de wilde achtbaan van deze kunstenaars.

Bestelinformatie

U ontvangt 30% korting
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
De korting geldt online en aan de kassa
U bespaart € 4,- per ticket
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Bestel hier uw tickets

Praktische informatie

Locatie: Outsider Art Museum
Adres: Amstel 51, Amsterdam
Telefoonnummer: 023 5410 670
Website: www.outsiderartmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust