30% korting

Museum Outsider Art Museum Amsterdam
Sluit venster x

Outsider Art Museum

In het Outsider Art Museum ziet u ontwapenende, verrassende, niet gepolijste kunst van kunstenaars met een bijzondere achtergrond.

Nieuwe Meesters

t/m 28 mei

In de tentoonstelling ‘Nieuwe Meesters’ ziet u ruim 70 werken van 30 hedendaagse Outsider-kunstenaars. Naast hun werk ziet u een indringende portretserie waarin award winnende fotograaf Sander Troelstra deze fascinerende kunstenaars een gezicht geef. Gedreven door het onalledaagse heeft Troelstra zich toegelegd op het portretteren van mensen met een rafelrandje; ze vinden soms moeilijk aansluiting in de maatschappij. In ‘Nieuwe Meesters’ sta je oog in oog met deze onconventionele kunstenaars en maak je kennis met hun hypergevoeligheid en buitengewone creativiteit. Wie zijn deze Nieuwe Meesters? Wat zijn hun drijfveren? Waar komt die bijna maniakale werkwijze vandaan?

Over Outsider Art Museum

In het Outsider Art Museum ziet u toonaangevende werken van nationale en internationale Outsider-kunstenaars. De makers zijn vaak mensen die maatschappelijk niet erg opvallen; ze zijn niet ‘besmet’ met de artistieke, culturele trends. U stapt een compleet nieuwe wereld binnen en wordt meegenomen in de wilde achtbaan van deze kunstenaars.

Bestelinformatie

U ontvangt 30% korting
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
De korting geldt online en aan de kassa
U bespaart € 4,- per ticket
Let op vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen

Bestel hier uw tickets

Praktische informatie

Locatie: Outsider Art Museum
Adres: Amstel 51, Amsterdam
Telefoonnummer: 023 5410 670
Website: www.outsiderartmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust