GRATIS

Museum Paleis Het Loo Apeldoorn

Paleis Het Loo

Wat begon als een jachtverblijf voor een stadhouder groeide uit tot een paleis voor een koning. Bezoek de prachtige tuinen en stallen van Paleis Het Loo.

BuitenGewoon Open

30 maart t/m 30 september

Op dit moment is het hoofdgebouw van museum Paleis Het Loo gesloten vanwege een renovatie en uitbreiding die drie jaar zal duren. Tijdens deze periode is het paleis ‘BuitenGewoon Open’. De tuinen en stallen blijven toegankelijk voor publiek en jaarlijkse buitenevenementen, zoals de Prinsessendagen en September Tuinmaand, keren terug. De tuinen mogen zich rekenen tot een van de mooiste van Europa!


Over Paleis Het Loo

Meer dan 300 jaar woonden en werkten de Oranjes op Paleis Het Loo. Er werd verbouwd, gemoderniseerd, kunst verzameld en een tuin ontworpen. De Oranjes ontvingen er hun gasten, voor vertier en zaken. De tuinen werden gebruikt om in te flaneren en te genieten van exotische bloemen en planten. Binnen vonden koninklijke diners plaats, geserveerd op prachtige serviezen. Een rijk en royaal verleden dat terug te zien is op Paleis Het Loo.

Informatie

U bespaart € 7,-
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen

Beeld: Hesmerg LR

Praktische informatie

Locatie: Paleis Het Loo
Adres: Koninklijk Park 1, Apeldoorn
Telefoonnummer: 055 577 24 00
Website: www.paleishetloo.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust