10% korting

Overnachten Piaam State Piaam
Sluit venster x

Voor Piaam State in Piaam State te Piaam kunt u telefonisch reserveren via 051 523 22 51 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Piaam State

In het Friese Piaam wonen niet meer dan vijftig inwoners. Het pittoreske dorpje aan de oude zeedijk tussen Makkum en Workum maakt deel uit van de Ald Faers Erfroute. Er staat een kerk uit de 12e eeuw, er is een vogelmuseum en een restaurant.

Deze authentieke kop-hals-romp boerderij staat op de monumentenlijst en werd in het begin van de 17e eeuw gebouwd. Nadat er tot 2002 ongeveer zeventig koeien in stallen woorden, is dit na een verbouwing een prachtige plek geworden met mooie kamers en een buitenbad.

Er is van alles te ondernemen in de noordelijk provincie. Actievelingen kunnen de Zuiderzeeroute per fiets afleggen en ook in het natuurgebied aan de andere kant van de dijk kunnen wandelingen worden gemaakt.

Ook zijn er genoeg plekken om naartoe te gaan voor stedentripjes, zoals Bolsward, Sneek, Hindelopen en Lemmer. Ook Harlingen, Franeker en Leeuwarden liggen allemaal in de buurt.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10 % korting op de reguliere kamerprijzen vana
f € 95,- voor twee personen per nacht plus ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Piaam State
Adres: Buren 22, Piaam
Telefoonnummer: 051 523 22 51
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust