Gratis

Museum Rijksmuseum Amsterdam

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum Amsterdam vertelt met 8.000 objecten in tachtig zalen, het verhaal van 800 jaar Nederlandse geschiedenis en kunst.

80 Jaar Oorlog: de geboorte van Nederland

12 oktober t/m 20 januari

Iedereen heeft wel eens gehoord van de Tachtigjarige Oorlog, die 450 jaar geleden begon. Maar wat is de betekenis van die oorlog, waarom is dit conflict voor Nederland nog steeds belangrijk? In de tentoonstelling 80 Jaar Oorlog figureren spotprenten, tapijten, wapens, schilderijen van onder anderen Brueghel, Rubens en Ter Borch als ‘ooggetuigen’ in het verhaal van het ontstaan van Nederland.

Over het Rijksmuseum

Het Rijksmuseum biedt u een internationaal en veelzijdig aanbod. Van Van Gogh, Karel Appel, Jozef Israëls, George Hendrik Breitner, Johannes Vermeer tot publiekstrekker en middelpunt ‘De Nachtwacht’ van Rembrandt. In dit adembenemende gebouw met verrassende inrichting wordt jong en oud meegenomen langs schilderijen, beelden, historische voorwerpen en kunstnijverheid.

Bestelinformatie

U bespaart € 17,50 per ticket
Op maximaal 1 tickets per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Beeld: John Lewis Marshall

Praktische informatie

Locatie: Rijksmuseum
Adres: Museumstraat 1, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 - 674 70 00
Website: www.rijksmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust