Gratis

Museum Rijksmuseum Amsterdam

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum Amsterdam vertelt met 8.000 objecten in tachtig zalen, het verhaal van 800 jaar Nederlandse geschiedenis en kunst.

Chillida in de Rijksmuseumtuinen

22 juni t/m 23 september

In de tuinen van het Rijksmuseum ziet u metershoge werken van de Spaans-Baskische kunstenaar Eduardo Chillida. Hij is één van de belangrijkste naoorlogse vernieuwers van de beeldhouwkunst en is vooral bekend om zijn stalen sculpturen. Het is voor het eerst dat een tiental van zijn metershoge, monumentale buitensculpturen samen te zien zijn in Nederland.

Over het Rijksmuseum

Het Rijksmuseum biedt u een internationaal en veelzijdig aanbod. Van Van Gogh, Karel Appel, Jozef Israëls, George Hendrik Breitner, Johannes Vermeer tot publiekstrekker en middelpunt ‘De Nachtwacht’ van Rembrandt. In dit adembenemende gebouw met verrassende inrichting wordt jong en oud meegenomen langs schilderijen, beelden, historische voorwerpen en kunstnijverheid.

Bestelinformatie

U bespaart € 17,50 per ticket
Op maximaal 1 tickets per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Beeld: John Lewis Marshall

Praktische informatie

Locatie: Rijksmuseum
Adres: Museumstraat 1, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 - 674 70 00
Website: www.rijksmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust