Nog geen €6,-

Musical Verschillende locaties 20 jun - 29 jul
Sluit venster x

Ga naar www.eventim.nl

Selma Ann Louis

De roadmovie-musical met o.a. Plien en Bianca reist door heel het land. En u als deelnemer van de BankGiro Loterij kan daar wel heel voordelig van genieten, want u betaalt alleen maar transactiekosten! Let op: voor deze actie geldt OP=OP!


U kunt op dit moment nog kaarten bestellen voor de voorstellingen in:
- Apeldoorn
- Utrecht
- Leeuwarden

Over Selma Ann Louis

Als drie jeugdvrienden elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze hun eindexamenreis nog eens over te doen. Voor ze goed en wel zijn vertrokken, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Tijdens de roadtrip die volgt worden ze pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Ze besluiten hun ketenen los te gooien en alsnog hun dromen achterna te reizen. Selma Ann Louis is een komische en muzikale voorstelling inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscènes, dubbelrollen en haastverkledingen. 


Bestelinformatie

U betaalt slechts € 3,95 per ticket
Voor max. 2 tickets
Extra kosten € 1,80 per order

Bestel hier uw kaarten

Vergeet niet uw BankGiro Loterij VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: YANi
Beeldbewerking: Annelies Jansen

Praktische informatie

Locatie: Verschillende locaties
Wanneer: 20 juni 2018
Tot en met: 29 juli 2018
Website: www.selma-ann-louis.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust