25% korting

Theater Diverse theaters 4 feb - 16 jun
Sluit venster x

Buurman & Buurman

A JE TO!

De bekendste buurmannen komen nu naar het theater! Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het tv-programma Buurman & Buurman, dat door de VPRO-gids tot favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden werd uitgeroepen, deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop! 

Voor de vierde maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers tot leven, ditmaal in de voorstelling A JE TO!

Tour


Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op maximaal 5 kaarten per VIP-KAART, zolang de voorraad strekt. Kies uw theater uit de tour en kies het gewenst aantal kaarten. Bij sommige theaters geldt de korting alleen voor kaarten op de 1e rang. Let op: u kunt bestellen tot 1 dag voor de voorstelling. Niet geldig in combinatie met andere kortingen of op reeds gekochte kaarten. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Diverse theaters
Wanneer: 4 februari 2018
Tot en met: 16 juni 2018
Website: ntk.ticketmatic.com

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Fiddler on the Roof
Musical

De bekende musical Anatevka is in een nieuw jasje gestoken, met Thomas Acda in de hoofdrol. In Amsterdam.

Lees meer »
Showponies
Theater

Paradepaardje Alex Klaasen presenteert feelgoodrevue vol humor, typetjes, liedjes en dans. NL tour.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust